Kad su roditelji poznate osobe onda njihovi nasljednici mahom nemaju brige kada je riječ o financijama, poznanstvima i sva vrata su im otvorena.

Nekolicina regionalnih zvijezda ima djecu koja su im za ponos, s obzirom na to na koje fakultete idu i diplome kojima raspolažu. Svakako, roditelji su nekima omogućili odlazak u inozemstvo, ali su ulaganje itekako opravdali vrijednim i napornim radom.

Aca Pejović

Poznati pjevač ne skriva koliko je ponosan na kćer Magdalenu, najstariju od njegovih nasljednica, koja je diplomirala na Fakultetu organizacijskih znanosti. Školovanje je nastavila u Madridu, dok je srednja kći Marija na studiju medicine. Najmlađa Iva pohađa staru katoličku školu u koju idu samo djevojčice.

Iva Pejović
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Mira Škorić

Kći Mire Škorić i uglednog kirurga Vasilija Jeremića, Milica, jedan je od najboljih studenata Medicinskog fakulteta i nju estrada ne zanima.

'Milica ne voli medije i javni život, ali me podržava u svemu. Kada je bila mala, mogla sam je prevariti za neko fotografiranje ili odlazak u TV emisiju, ali sada zaista ne mogu utjecati na njene odluke, donosi ih sama. Uz pomoć obitelji sam uspjela uskladiti posao s majčinstvom', rekla je Škorić jednom prilikom.

Mira Škorić
Instagram 

Sanja Đorđević

Sanja Đorđević također se može pohvaliti djetetom koje je uspješno i obrazovano. Njena kći Ivana u Srbiji je završila osnovne studije prava, nakon čega je otišla na diplomski studij sportskog prava u Švicarskoj.

Sanja Đorđević
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Dino Merlin

Dino Merlin sa suprugom Amelom, s kojom mu svojevremeno nisu dali oženiti se, ima sina Hamzu i kćer Naidu, ali se o njima malo zna. Oni se ne bave javnim pozivom, a nikada se nisu voljeli s tatom povlačiti po medijima. Hamza Dervišhalidović ima trideset godina, školovao se u Berlinu, a studirao je Menadžment i političke znanosti u Istanbulu. Iako ga nema ispred kamera i fotoaparata, Hamza je među timom ljudi koji sudjeluje u svim projektima koji se tiču njegovog oca.

Hamza Dervišhalidović
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR