Pjevačica Džejla Ramović oduvijek je dobivala pohvale na svoj račun, kako zbog zavidnih vokalnih sposobnosti, tako i zbog odgoja i obrazovanja.

Nakon što je pobijedila u glazbenom natjecanju 'Zvezde Granda' mnogi su očekivali da će iskoristiti ovaj trenutak slave i posvetiti se karijeri, ali se ona, na sveopće čuđenje, odlučila preseliti iz Bosne i Hercegovine i posvetiti se obrazovanju.

'Nigdje ja ne žurim. Obrazovanje mi je na prvom mjestu. Bitno mi je školovati se i imati alternativu u životu. Neće mi glazba pobjeći nigdje', poručila je tada Džejla za medije, nakon čega je upisala fakultet u Barceloni gdje se i preselila.

Džejla Ramović
Instagram 

U godinama koje su uslijedile, Džejla je tek povremeno dolazila u Srbiju i davala intervjue kako bi promovirala malobrojne pjesme koje je objavila, uvijek ističući da daje sve od sebe da fakultet ne trpi zbog poslovnih obveza.

Međutim, to se promijenilo ove godine, budući da je pjevačica spakirala kofere i napustila Barcelonu na veliku radost svojih roditelja.

Džejla Ramović
Instagram 

'Shvatila sam da mi je suviše naporno pet dana tjedno pratiti predavanja u Barceloni, a onda vikendom putovati u grad u kojem nastupam ili u posjetu kod roditelja u Goražde ili kod sestara u Sarajevo ili Mostar. U jednom trenutku je počelo ispaštati i jedno i drugo, i studiranje i karijera. Zato sam odlučila da ću se vratiti natrag u Sarajevo i od tamo pratiti predavanja na fakultetu online. Jednostavno je tako mnogo praktičnije jer je život u Barceloni jako skup, a tamo zbog obveza ovdje provodim sve manje vremena', otkrila je Džejla.