Folk pjevač Dado Polumenta oglasio se na društvenim mrežama povodom otkazivanja planova.

'Dragi naši ljudi, nažalost, zbog hitne Aleine operacije slijepog crijeva, prinuđeni smo odložiti izlazak albuma i promociju koja je zakazana za sutra', napisao je na Instagramu Dado, spomenuvši kćerkicu.

story
Instagram 

'Novi datum izlaska albuma i datum promocije ćemo pravoremeno obavijestiti. Hvala na razumijevanju', dodao je Polumenta.

'Živote moj mili, sjedim u praznoj bolničkoj sobi, a ti na operacijskom stolu. Otkucava ponoć i dan kad sam te prije sedam godina donijela na ovaj svijet. Eto što je život... Ti si naša najhrabrija djevojčica. Ti si naš pobjednik. Iz ovog ćemo izaći još jači. Kako ti kažeš, ti si škorpija, a škorpije su opasne', napisala je Dadina supruga Ivona.

Alea
Instagram 

Dado je trenutno u trećem braku, sa suprugom Ivonom. O prethodnim brakovima i odnosu sa sadašnjom ženom nedavno je rekao:

'Ja sam toliko htio imati ženu pa sam onda doslovno napravio dvije katastrofalne greške u životu u tom nekom odabiru, i to upravo iz te želje. Ana Marija i Selma, da... I onda u jednom momentu, baš kada sam pomislio da više nikada... Gdje ću s 33 godine ja sad naći ženu, to ni ne postoji... Usput čuješ priče u stilu: 'Ti ako budeš čekao i birao, nikad nećeš...'. Energetski smo Ivona i ja legli definitivno.'