Tijekom snimanja spotova, nerijetko se događalo da se pjevači i modeli zaljube te stupe u vezu. Donosimo vam popis regionalnih pjevača koji su se na snimanjima pokazali kao najveći šarmeri.

Pop pjevač Saša Kovačević je otpočetka karijere glasio za zavodnika, a iako je sada u dugoj vezi, svojevremeno je priznao da je često bio s djevojkama iz svojih spotova.

'Jesam, da. Uvijek smo gledali da budu lijepe. Bio sam mlad i zelen', šturo, ali jasno rekao je kantautor, koji je tom prilikom ispričao i kako je jedna od tih djevojaka, umjesto u njegovoj, završila u sobi njegovih roditelja.

'Jednom prilikom, bili smo ta djevojka i ja u mojoj sobi, otišla je do toaleta na kratko… Pošto je prvi put bila u mom stanu, pogriješila je sobu i krenula je baš kod oca i majke u krevet. Kad se majka probudila…', kazao je.

Kovačević je ranije bio u dugoj vezi s Jovanom Jocić, koja se također pojavila u njegovom spotu za pjesmu 'Lapsus', kada su i započeli vezu. I prije nje je bio u vezi s dvije djevojke, Ivonom Laković i Jovanom Koković, koje su imale glavne uloge u njegovim spotovima.

Pjevač Dado Polumenta i njegova supruga Ivona upoznali su se 2015. godine na snimanju spota za pjesmu 'Za tebe uvek biću tu'. Njih dvoje su se upoznali slučajno 2015. godine i ubrzo dogovorili njeno sudjelovanje u njegovom spotu, a potom ju je angažirao i za drugi spot.

Dado Polumenta u autu
Instagram 

'Prvi put kada sam je vidio, pomislio sam ’evo je Talija’. Tih dana smo tražili djevojku s prirodnom ljepotom i nekom posebnom energijom koja će moći iznijeti tu ulogu. Doživio sam nešto nevjerojatno kada sam je vidio, kao da se sklopila svaka kockica u trenu i postavila moj život na noge, a više od dva mjeseca smo prije toga tražili baš takvu osobu. Osvojila me je svojom iskrenošću, ljepotom, odgojem i svim onim za čim sam tragao godinama. Na prvu loptu je pomislila da joj se udvaram na taj način što sam spomenuo da trebamo surađivati, što je mene uvrijedilo jer zaista sam je doživio kao osobu koja bi bila idealna za spomenutu ulogu. Nismo se čuli poslije toga sigurno mjesec-dva dana. Te noći kada smo se upoznali, ja sam se već pohvalio suradnicima da sam našao Taliju i poslao sam im njen kontakt i fotografije da pogledaju. Oduševljeni suradnici su dogovorili s Ivonom snimanje spota, a da nisam ni znao. Tako je to kada sudbina umiješa prste. I kada su mi javili da će ipak ona biti u spotu, bio sam uzbuđen.

Kada smo se upoznali malo bolje i poslije suradnje na dva moja spota gdje smo dugo razgovarali, oboje smo osjetili istu želju i shvatili da smo rođeni jedno za drugo. Bez razmišljanja smo počeli hodati i eto', prisjetio se Dado, za srpski Puls, upoznavanja s djevojkom koja je postala njegova treća supruga i s kojom danas ima dvoje djece.

Pjevač Lexington benda, Bojan Vasković, i njegova supruga Aleksandra imaju nešto drukčiju priču. Ona se pojavila u spotu njegovog benda za pjesmu 'Prišla' i mnogi su mislili da su se tada upoznali, ali su se upoznali puno ranije. U ljubavi su već više od deset godina, a Aleksandra je po zanimanju doktorica.

Bojan Vasković
Instagram