Poznati, ali i priznati pjevač Miroslav Ilić dio je estradne scene već desetljećima, a za sve te godine otpjevao je mnogo hitova koje znaju sve generacije. Međutim, u posljednje vrijeme se dosta piše o njegovom privatnom životu, pogotovo kad je u pitanju ljubavnica iz mladosti.

Miroslav Ilić
Instagram/estradni.arhiv 

Sada se pojavila fotografija iz još mlađih dana gdje je Miroslav vidno drugačiji, a pokraj njega je baš ona, bivša ljubavnica Mirjana Antonović. Na fotografiji se jasno vidi koliko su sretni i zaljubljeni.

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić
Privatna arhiva/Espreso 

Ova lijepa dama u centar medijske pažnje dospjela je kada je objavila da je svojedobno bila ljubavnica pjevača Miroslava Ilića i tvrdila da s njim ima sina Devina. Oni su se godinama sudili budući da ga pjevač nije htio priznati, no nedavno je sud donio odluku da je Miroslav njegov biološki otac.

Podsjetimo, u knjizi 'Ovo malo istine' Mirjana se, između ostalog, prisjetila i prvog razgovora s pjevačevom suprugom.

Miroslav Ilić i Mirjana Antonović
Instagram, Pixsell 

'U osmom mjesecu trudnoće našla sam se u Beogradu u stanu moje sestre Jelice. Provodile smo uobičajeno jutro uz čaj, slatke medenjake i još slađe razgovore. Pričale smo o imenu Kristijan koje je, inače, Miroslav odabrao, i planovima za našeg sina kojeg smo s nestrpljenjem iščekivali. Jelica je skoknula do trgovine kad je zazvonio telefon u hodniku. 'Mirjana Antonović ovdje, izvolite', rekla sam. 'A ti si ta Amerikanka? Otimačica muževa? Nije ti dosta što si ga zavela, još ćeš mu i dijete roditi? Slušaj ti, belosvjetska fu*o, neće to tako moći kako ste vi to zamislili! Ako ti rodiš to dijete, ubit ću i njega, i tebe, i Miroslava, i našu djecu, i sebe na kraju', siktala je u slušalicu', napisala je Mirjana.

Mirjana Antonović Kićina je 'crna žena'
Nenad Kostić/Kurir 

Podsjetimo, Mirjana je hrvatskoj poznata i kao Kićina 'crna žena' budući da je pjevač Krunoslav Kićo Slabinac upravo Mirjanu opjevao u bezvremenskom hitu 'Zbog jedne divne crne žene'.