Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'ZLOČESTA ILI DOBRA?': Lidija Bačić pozirala u bež grudnjaku, pratitelji u transu: 'Ženo, nemaš konkurenciju'

Autor TOMISLAV PARLOV

Lidija Bačić je pozirala u bež grudnjaku i vrućim hlačicama.

 Lidija Bačić u bež grudnjaku Izvor: Instagram

Lidija Bačić je na Instagramu objavila fotografiju koja je njezine pratitelje podijelila u dva tabora: one koji je vole odjevenu te one kojima je Lille draže svučena.

Naime, pjevačica je pozirala u vrućim traper hlačicama i bež grudnjaku, a u opisu je stavila: 'Zločesta ili dobra?'.

Objavljena fotografija naišla je na brojne komentare njezinih obožavatelja koji su joj uputili komplimente, a našla se i poneka kritika.

'Odjevena žena je uvijek zanimljivija od one svučene', 'Lidija nema konkurencije', 'Budi zločesta', komentari su na njezinom Instagramu.

Lidija je u nedavnom intervjuu za Story ekskluzivno otkrila da je zadovoljna svojim izgledom, iako nije fan vježbanja u teretani.

'Zadovoljna sam svojim izgledom. Mislim da se danas svi gledamo u ogledalo, to je nekako prirodno, pogotovo mi žene. Prije nisam apsolutno ništa trenirala i općenito nisam baš od teretane. No volim otići trčati na Marjan ili odraditi neke vježbe kod kuće', rekla je Lille pa je otkrila najveći trač koji je čula o sebi.

 Lidija Bačić na nastupu Izvor: Story

'Ljudi zapravo misle da sam umišljena, a ja sam totalna suprotnost. Otvorena sam, dobra i srdačna prema ljudima', zaključila je.