Gordana Zdravković, supruga Tome Zdravkovića, gostovala je u jednoj televizijskoj emisiji gdje se dotaknula rodne kuće pokojnog pjevača koja je već godinama u lošem stanju.

Naime, nekada oronula kuća u Zrnovskoj 354 u Pečenjevcu odnedavno je dobila nešto drugačiji izgled i spašena je od mogućeg rušenja. Međutim i dalje je potrebno dosta toga napraviti.

Gordana Zdravković
Petar Aleksić/Kurir 

'Kuća je bila u redu dok su baka i djed bili živi. Međutim, poslije bakine smrti, djever je pokušao održati kuću, ali je i on bio bolestan. Tako da se posljednjih 10 godina tamo ništa nije događalo. Prošle godine sam dobila poziv od jednog dečka iz Pečenjevca koji je držao kavanu 'Tomina priča'. Rekao mi je 'Goco, kuća će se srušiti, hajdemo nešto napraviti i spasiti bar da se ne sruši'. Tako da smo napravili krov i on je s mještanima i prijateljima odradio stvarno dobar posao. Ali kuća se i dalje vodi na svekrvu i nije napravljena ostavinska rasprava. Sad se trebala napraviti ostavinska rasprava, ali djeca kao i sva djeca ne vode računa o tome. Ja nisam tu i to tako stoji. Moja želja je da ta kuća ostane Tomina kuća gdje će se napraviti nekakav muzej. Hoćemo li uspjeti? Ne znam', rekla je Gordana i dodala:

Gordana Zdravković
A.J. Panić/Kurir 

'Tamo su ostale stvari dok je Toma tamo živio. Malo su propale, ali se to može srediti. Još uvijek imam njegovu odjeću i njegove osobne stvari'.