Aleksandra Prijović nakon tri koncerta u beogradskoj Areni, koji će se održati naredna tri dana, bit će bogatija za oko milijun eura.

Prema proračunima medija, ona će nakon što otplati sve troškove i porez, uzeti 946.206 eura.

Aleksandra Prijović
Kurir televizija 

Prema dostupnim informacijama na službenoj stranici, kapacitet 'Štark arene' je 19.866 mjesta. Kad se zbroji broj mjesta u parteru, tribinama, ložama i pomnoži se s cijenama ulaznica za ta mjesta, dolazi se do cifre od 415.261 eura po koncertu. Kada se ova cifra pomnoži s tri koncerta, ukupna zarada je 1.245.784 eura za sve tri noći. Međutim, Prija mora platiti organizaciju koncerata u što spadaju pozornica, redari, plesači, orkestar, vozni park i mnoge druge stvari, što ukupno izađe oko 100.000 eura. Također, čeka je porez državi Srbiji što je 41.426 eura po koncertu, ali i plaćanje zakupa 'Štark Arene'.

O troškovima koji očekuju pjevačicu, govorio je i izvor blizak njoj koji je istaknuo da se Prija nije nadala zakazivanju čak tri koncerta, a samim tim su i izdaci, ali i zarada veći:

'Aleksandra se nije nadala drugom, a još manje trećem koncertu. Ona će naravno za svaki od njih morati platiti porez državi, a osim toga, postoji i zakup Arene za tri večeri', kaže izvor koji dodaje da su troškovi organizacije veći nego ranijih godina:

'Ne treba zaboraviti ni troškove organizacije, u što spada reklamna kampanja, vozni park, osiguranje, glazbenici i pjevači što košta oko 100.000 eura', kaže izvor blizak pjevačici.

Ipak, Aleksandra neće biti i najveći izvođač koji će zaraditi u ovoj godini od održavanja koncerata u Srbiji, jer će više uzeti Dino Merlin koji održava četiri koncerta.

Dino Merlin
Duško Marušić/Pixsell 

A rekord u održavanju koncerata u 'Štark Areni', kao i u zaradi i dalje drži Zdravko Čolić koji je 2019. godine održao šest nastupa u najvećoj dvorani u Srbiji i inkasirao 1.800.000 eura.