Svima je poznato, još otkako se pojavila na sceni, da je Aleksandra Prijović talent za glazbu naslijedila od majke Borke Mihajlović koja je godinama radila kao pjevačica.

Aleksandra Prijović na reprizi dočeka
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Prijović nikada nije skrivala da joj je majka bila veliki oslonac kada je počela baviti se glazbom, kao i baka i djed s kojima je odrasla. Iako su joj roditelji razvedeni, mlada pjevačica imala je podršku i od oca Nedeljka koji je kćeri pritekao u pomoć u svim bitnim momentima.

Jednom prilikom su majka i kćer zajedno stale pred kamere, a tada su otkrile što najviše vole raditi kada vrijeme provode zajedno. Kako Aleksandra sada ima puno poslovnih obaveza, ipak uspijeva odvojiti vrijeme za najmilije.

Aleksandra Prijović i Borka
Instagram 

'Volimo piti kavu i puno pričati. Imamo puno tema naravno, glavna tema je mali Aleksandar', rekla je Borka za Grand online i otkrila kako provodi vrijeme s unukom:

'Ja se s njim najviše igram, on je jedno zabavno dijete, dobro dijete, koje ne plače. Uvijek je nasmijan i raspoložen. Kad god mogu, ja dođem kod njih, trudim se da to bude što više.'

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović sa sinom
Instagram