Bojan Tomović bio je jedan od najpopularnijih pjevača 00-ih godina, a ljubitelji narodne glazbe zavoljeli su ga zbog hitova 'Na distanci', 'Plava motorola', 'Nokia', 'Jugić', 'Sanja, Sanja' i mnogih drugih. Ipak, iako su mu mnogi predviđali ozbiljnu glazbenu karijeru, u jednom trenutku život mu se promijenio iz korijena.

Bojan Tomović
Youtube/Screenshot 

Pjevač je tijekom posljednjih godina nizao skandale, ali i šokirao izjavama. Jedna od njih je bila da je bivšu suprugu prevario s njenim rođakom.

'Jesam, pa dobro to je bila zaje*ancija, ona je čak i navijala. Imali smo 20 godina, igrali smo igru i 'pala je boca' na nas. Moja žena je čak i navijala da se poljubimo s jezikom i što fali? Fino se ljubi, ozbiljno ti kažem', rekao je jednom prilikom.

Tomović je potvrdio navode da je promijenio vjeru kao i ime i prezime. Više je puta istaknuo kako je u Islamu pronašao mir, te da se zove Ammar Moštrokol.

Bojan Tomović
Pink Tv/Screenshot 

'U Islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znači 'život', tako da ja, unatoč svojoj bolesti koja je nažalost poznata po velikom broju samoubojstava, biram novi život', rekao je pjevač.

Međutim, pjevač je ubrzo došao do zaključka da 'nije dovoljno dobar da bi bio musliman' pa je odlučio postati agnostik.

'Braćo muslimani, oprostite, ali previše sam ja prljav da bih kaljao vašu najčistiju religiju. Nisam dostojan biti dobar musliman i zato se vraćam u svoj mali začarani krug tame i depresije. Oprostite još jednom... Agnostik Bojan', napisao je tada na društvenim mrežama.

Bojan Tomović prevario suprugu s njenim rođakom
Youtube Bojan Tomović i Jovana Pajić - Jugić

Kasnije je iznenadio javnost otkrivši da boluje od bipolarnog poremećaja i da ima velike probleme.

'Sto puta sam predbacivao majci što me nije pobacila jer bi svi moji bližnji živjeli lakše i bez stresova, a ne da mi svakodnevno govore da im je zbog mene tlak 200 sa 100 i da su se upravo vratili iz hitne jer sam ih obrukao što sam javno priznao da imam psihički problem. Ma lako bih ja, ne bojim se smrti ni malo, ali sam se zakleo da nikada više neću pokušati ono… Ono što mi se dugo činilo kao jedini spas, kao jedini izlaz. Samo da znate da niti sam bio narkoman ni alkoholičar, samo više ne mogu živjeti s bipolarom. Ubila me mračna depresija', ispričao je on, pa nastavio:

Bojan Tomović
Kurir televizija 

'Prerezao sam vene… Ubila me manična depresija. Nitko nije kriv, zbogom', napisao je, a kasnije se oglasio iz Urgentnog centra.

'Bipolarni poremećaj - kronična, doživotna bolest i nažalost s najvećim brojem samoubojstava. Zato su i terapija i lijekovi doživotni tako da je borba svakodnevna. Nekad je mjesecima baš teško, jedva ustanem iz kreveta, a onda odjednom ona ničim izazvana euforija, pa ne spavam noćima, odvrnem glazbu u pet, šest ujutro. Budem presretan i tako u krug do nove minus faze ili barem do remisije, ali ona mi se rijetko događa'.

Bojan Tomović
Kurir 

Bojan je tada otkrio i zbog čega se najviše kaje u životu i u kakvim je odnosima s obitelji.

'Kajem se što sam bio u 'Grandu', u realityjima i sličnim glupostima. To nikada nije bio moj svijet, ali što ćeš, pogriješi čovjek. Kajem se što imam 40 godina, a još nemam djevojku. Šalim se, nikada se više ne bih ženio, nikada čak ni ozbiljna veza, može samo takozvana kombinacija', rekao je Tomović.