Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNIMKA USKORO IZLAZI U JAVNOST? Filip Živojinović urlao na Aleksandru Prijović zbog sumnje da ga vara s menadžerom

Po estradnim kuloarima već nekoliko dana kruži vijest o navodnom skandalu na proslavi punoljetnosti kćeri Ace Pejovića, a čiji su glavi akteri Aleksandra Prijović, njen suprug Filip Živojinović, kao i njen menadžer Danijel Blažić Blaško.

 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Izvor: Instagram

Po estradnim kuloarima već nekoliko dana kruži vijest o navodnom skandalu na proslavi punoljetnosti kćeri Ace Pejovića, a čiji su glavi akteri Aleksandra Prijović, njen suprug Filip Živojinović, kao i njen menadžer Danijel Blažić Blaško, koji se od pjevačice skoro nikad ne odvaja.

Iako se po Beogradu i na društvenim mrežama širi nekoliko verzija spomenutog događaja, kako neslužbeno Kurir doznaje, na proslavi je došlo do žestoke svađe između bračnih partnera, a sve zbog navodne Filipove ljubomore jer je Aleksandru optužio da ga vara upravo s Blaškom.

 Filip Živojinović i Aleksandra Prijović u Miamiju Izvor: Instagram

Prijović je na proslavu rođendana kćeri svog kuma došla s prijateljem i šminkerom. Njen suprug Filip stigao je ranije s bratom i ocem. Na proslavi je bio i Aleksandrin menadžer Blaško, koji se od nje ne odvaja godinama.

Oni su svi sjedili za istim stolom i sve je bilo u najboljem redu, dok u jednom trenutku nije došlo do teške svađe. Filipu je zasmetalo to što su se Aleksandra i Blaško svo vrijeme došaptavali i osmjehivali jedno drugom. On je u jednom trenutku dobio takav napad ljubomore da se zacrvenio od bijesa. Optužio ju je da ga vara s Blaškom. Aleksandri je bilo jako neugodno zbog svega, uopće nije očekivala takvu reakciju supruga', navodi izvor i dodaje:

'E sad, je li malo veća količina alkohola učinila svoje ili ne, ne mogu tvrditi, ali svi su bili šokirani zbog te situacije, posebno kad se zna da njih dvoje godinama imaju stabilan brak, iako se s vremena na vrijeme po medijima pojavljivala priča da nisu u najboljim odnosima i da im je brak na klimavim nogama. Aleksandra i Filip su u jednom momentu izašli van sale kako se ne bi raspravljali pred ostalim gostima i tamo su proveli nekoliko minuta. Uspjela ga je nekako smiriti, pa su se vratili za stol i pravili se kako se ništa nije dogodilo', dodao je izvor.

 Aleksandra Prijović i Blaško Izvor: Instagram

Kako navodi sugovornik, svi gosti su zamoljeni da o ovome ne govore javno.

'Vrlo je vjerojatno da je netko čitav incident i snimio i da će se to pojaviti na društvenim mrežama. Iako su svi gosti zamoljeni da o ovome ne govore nikome, priču je vrlo brzo po kuloarima proširio netko od gostiju. Ovo je mnogima bio dokaz da gdje ima dima, ima i vatre, pošto se već duže vrijeme šuška da između Prije i Blaška postoji nešto više od poslovne suradnje i prijateljstva', završava izvor.

Podsjetimo, Aleksandra je jednom prilikom govorila o razvodu od Filipa, te je istaknula da od toga nema ništa i da se sve završava na pričama po gradskim kuloarima.

 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović sa sinom Izvor: Instagram

'Razveli su me već nekoliko puta. Bilo je i toga kada smo se krenuli družiti. Bilo je prosidbi, kao zaručio me, pa će svadba, ne znam koliko puta, ali dosta. Najveći problem koji se u našem braku događa je onaj kada ja kasnim, a trebamo krenuti negdje. Filip je u svemu veoma precizan i točan, te ne voli kad me treba čekati. To su neke stvari koje njega užasno nerviraju. A ja, kao i svaka djevojka, ne mogu stići sve završiti na vrijeme. Inače, nemamo običaj da se svađamo, ako i dođe do toga, to je rijetkost. Nekako se uvijek trudimo da svatko svoje mišljenje i stav iznese u razgovoru, te onda pronađemo zajedničko rješenje koje odgovara za obje strane', rekla je jednom Prijović za medije.

Povezane vijesti