Ana Ivanović, Nataša Bekvalac i Bojana Novaković tri su najljepše poznate Srpkinje prema analizi umjetne inteligencije – Chat GPT.

Tako su se u top 10 našle sportašice, pjevačice i glumice, a suverenim prvim mjestom vlada Ana Ivanović, umirovljena srpska tenisačica i nekada svjetski broj jedan, koja i dandanas plijeni ljepotom i elegancijom.

Nataša Bekvalac u luksuznom stanu
Instagram 

Drugo mjesto pripalo je 'novosadskoj Barbie' Nataši Bekvalac, a treće Bojani Novaković - glumici koja je rođena u Beogradu, ali je odrasla u Australiji i iza sebe ima puno uloga u holivudskim ostvarenjima.

Četvrta i peta pozicija pripada pjevačicama - Jeleni Karleuši i Katarini Živković. Chatbot za 'malu od skandala' navodi da je popularna pjevačica i nekadašnja članica žirija natjecanja 'Zvezde Granda' i da je poznata po svom smjelom stilu i karizmatičnoj pojavi. 

Jelena Karleuša
Instagram 

Za pjevačicu Katarinu Živković piše da se, pored dobre atmosfere koju radi na nastupima i svog glasa, često spominje i zbog ljepote.

Šesto mjesto na ovoj laskavoj top listi osvojila je manekenka, glumica i voditeljica Nina Seničar, koja je tijekom duge i uspješne karijere pažnju javnosti privukla i nestvarnom ljepotom.

Sedmo mjesto ponosno zauzima Aleksandra Prijović. Pored toga što je trenutno jedna od najpopularnijih pjevačica mlađe generacije na našoj estradi, ona je, kako piše chatbot, 'poznata i po moćnom glasu i izvanrednim nastupima, a obožavana je i zbog svoje ljepote'.

Aleksandra Prijović ima 27 godina
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Osmo mjesto osvojila je Seka Aleksić, i to zbog svog doprinosa glazbi i fizičkog izgleda, dok je deveto mjesto pripalo, pored pobjednice Ane, još jednoj sportašici - Ivani Maksimović.

Seka Aleksić
Story press 

Posljednje, deseto mjesto osvojila je glumica Sloboda Mićalović.