Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UMRO JE SIN SINANA SAKIĆA: U zatvoru je bio zbog prodaje droge i ubojstva, a otac ga je posjetio samo jednom

U zatvoru u Sremskoj Mitrovici preminuo je sin Sinana Sakića, Rašid Sakić.

 Rašid Sakić Izvor: Zoran Jevtić/Kurir

Sin pokojnog pjevača Sinana Sakića, Rašid Sakić (45), poznatiji kao Ćelo, iznenada je preminuo u zatvoru Sremska Mitrovica, gdje je bio na odsluživanju kazne od tri godine zbog razbojništva.

Sin pokojnog pjevača bio je problematičan i često je upadao u probleme s policijom i bio je i na tjeralici. Prije dvije godine ga je policija uhvatila kako divlja automobilom te je odmah upućen na odsluživanje kazne.

 Rašid Sakić Izvor: Zorana Jevtić/KURIR

On je, inače, višestruki povratnik, a posljednji put je uhićen u siječnju 2019. godine zbog sumnje da je u centru Loznice s prijateljem Milanom C. (36) pretukao i opljačkao krojača V. M. (34). Poslije uhićenja određen mu je pritvor, kada je prebačen u kućni zatvor s nanogicom. On je tada osuđen na sedam mjeseci kućnog pritvora.

'Protiv njega se vodi postupak zbog razbojništva, odnosno zbog sumnje da su opljačkali krojačku radionicu. Navodno, pošto su uzeli sav novac koji su pronašli kod krojača, otišli su u obližnji kafić i naručili piće. Upravo u tom kafiću policija ih je i uhitila', rekao je tada izvor za Kurir.

On navodi da poslije određivanja kazne Sakić nije smio napuštati prostorije kuće u kojoj je boravio bez odluke suda u Loznici.

U podužem dosjeu, Rašid Sakić ima kaznena djela posjedovanje i prodaje droge, razbojništvo, nasilno ponašanje, ali i ubojstvo Dragoljuba Despotovića Drajinog.

 Rašid Sakić Izvor: Zorana Jevtić/KURIR

Rašid Sakić se prije više od pola godine javio iz zatvora u Sremskoj Mitrovici i izrazio svoje nezadovoljstvo zbog navodnih izjava svoje sestre Đulkice Sakić i maćehe Sabine Sakić da je on zapalio njihovu kuću, ali i da je silovao 20 djevojaka.

'Jasno mi je da joj je bio potreban azil u Švicarskoj, ali ovo je pretjerivanje. Kada je uslijedilo ono paljenje kuće u Loznici, automatski su okrivili mene, iako sam bio u inozemstvu. Klevetanju nema kraja. Mislio sam doći će i tome kraj kada se budale izlupetaju do ovog trenutka kad sam pročitao izjavu svoje polusestre da sam silovao 20 djevojaka, kao i da sam pretio da ću silovati i njenu kćer. Zgrozio sam se kad sam to pročitao jer svatko tko me zna, zna da sam takve siledžije tukao, maltretirao i pljuvao. To što je ona vidjela dokumentirano, morat će da dokazati tko joj je pokazao i što to čeka, zašto nije u procesu. Ja sam spreman dokazati da nikad nisam bio osumnjičen, a kamoli osuđen za takvu vrstu kaznenog djela. Preko mnogih stvari sam prelazio, ali preko ovoga neću i tražit ću odštetu preko odvjetnika. Ne želim da sutra, kad odraste, moje dijete čita takve gnjusnosti i laži o meni, a da bude da sam ja na sve to šutio', pisao je tada Rašid Kuriru.

Inače, dok je Rašid bio u zatvoru, pokojni otac Sinan ga je posjetio samo jednom.

 Sinan Sakić Izvor: Dragana Udovičić/Kurir

Povezane vijesti