Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NE JEDAN CARSKI REZ, NEGO TRI': Karleuša je obje kćeri rodila na današnji dan, treći ožiljak 'zaradila' zbog tumora

Karleušine kćeri rođene su istog datuma.

 Jelena Karleuša Izvor: Instagram

Budući da su kćeri Jelene Karleuše na svijet došle istog datuma, ali s godinu dana razmaka, njeno tijelo mnogo je toga pretrpjelo.

Oba porođaja su bila na carski rez, a danas je ona mama dvije zdrave i dobre djevojčice, jedne od 15 i druge od 14 godina. Jelena je nakon dva porođaja svoju liniju uspjela dovesti do zavidne razine i vratiti se zdravim navikama.

 Atina Tošić, Jelena Karleuša i Nika Tošić Izvor: Instagram/Screenshot

Više je puta govorila o Atini i Niki i o tome da se ponosi svojim ožiljcima od porođaja, a jednom prilikom je pokazala i treći. Naime, na Instagram gprofilu objavila je fotografiju u prozirnom kombinezonu gdje se vide 3 ožiljka, a mnogi nisu znali o čemu je riječ.

Međutim, Karleuša je tada otkrila da su joj dva ožiljka nastala kao posljedica carskog reza, a da je treći tu gdje jest zbog uklanjanja benignog tumora.

 Jelena Karleuša Izvor: Instagram

'Da, znam da možete približiti fotografiju i vidjeti moj carski rez. Ne jedan, nego tri. Dva zbog poroda i jedan nastao zbog uklanjanja benignog tumora. Ne bi mi smetalo ni da imam više ožiljaka. Nikada ih ne krijem, ponosim se njima. Ožiljci na tijelu i duši čine nas onime što jesmo. Jedinstvenima', napisala je Karleuša u opisu fotografije prošle godine.

Povezane vijesti