Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'SA SUPRUGOM JE DOLAZILA KOD NJEGA I DOGODILA SE LJUBAV': Verica je s njim bila u braku 3 godine, on se vratio ženi

Malo tko se zna da je Verica Šerifović, poslije razvoda od Rajka, oca njihove kćeri Marije, još jednom uplovila u bračne vode.

 Marija i Verica Šerifović Izvor: Slavko Midžor/Pixsell

Malo tko se zna da je Verica Šerifović, poslije razvoda od Rajka, oca njihove kćeri Marije Šerifović, još jednom uplovila u bračne vode.

Sve se odigralo u ljeto 2004. godine, a odabranik njenog srca bio je glazbenik Miodrag Mića Nikolić, s kojim je duže vrijeme bila u emotivnoj vezi.

 Verica Šerifović i Marija Šerifović Izvor: DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

Mićin prijatelj Ramo ispričao je Kuriru kako je došlo do ljubavi s Vericom Šerifović i razvoda od nje.

'Mićin život bio je jako zanimljiv. Što se tiče odnosa između Verice Šerifović i njega, mislim da je tu blizina učinila svoje. Doveo je jednom prilikom Vericu i njenog muža Rajka Šerifovića na neko veselje kako bi pjevali. Od tada su postali bliski kućni prijatelji. I malo-pomalo, taj prijateljski odnos se pretvorio u ljubav, poslije su to oni ozakonili. Mića se onda preselio za Beograd, tamo su živjeli. Poslije tri godine došlo je do pucanja, pa se Mića vratio kući svojoj obitelji i supruzi Ljilji', ispričao je izvor, a Verica je otkrila sljedeće:

'Razišli smo se sporazumno poslije tri godine i ostali u prijateljskim odnosima. Sada mislim da je brak glupost koja sve pokvari.'

Miodrag Mića Nikolić preminuo je 2017. godine poslije teške bolesti. Imao je šezdeset godina.

Ovo je jedna od rijetkih zajedničkih fotografija Marije Šerifović s majkom i tadašnjim oćuh.

Povezane vijesti