Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NASTALA JE IZ NAŠE LJUBAVI': Alka Vuica je Bajagi posvetila čuvenu pjesmu koju je otpjevala Josipa Lisac

Alka Vuica je od samog pojavljivanja na sceni slovila za jednu od najatraktivnijih pjevačica.

 Alka Vuica Izvor: Šime Eškinja

Alka Vuica godinama intrigira javnost svojim izgledom, izjavama i tekstovima pjesmama koje su nerijetko dvosmislene.

Budući da je od samog pojavljivanja na sceni slovila za jednu od najljepših pjevačica diljem bivše države, nije ni čudo da je ukrala srce mnogih poznatih muškaraca.

 Alka Vuica Izvor: Story arhiva

Naime, mediji su je svojedobno povezivali s Goranom Bregovićem, a priča o tajnoj vezi između njih počela je davnih 1980-ih godina kad je Alka Vuica kao novinarka došla u Sarajevo da za zagrebački magazin 'Polet' napravi intervju s članom grupe 'Bijelo dugme'.

Navodno, prije samog početka razgovora Bregović joj je rekao: 'Ti nisi došla zbog intervjua, nego zbog udaje', što je bilo početak njihovih javnih prozivki. Tad su mnogi govorili da između njih postoji neka tajna veza, a ubrzo joj je posvetio i čuveni hit 'Pediculis pubis' što na latinskom znači 'stidne uši'. Tada je Alka pobjesnila i dugo nije razgovarala s Goranom.

 Goran Bregović Izvor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Kako je Vuica ispričala, u nju je bio 'zaljubljen' i Boris Novković.

'Pisala sam mu puno pjesama koje su veliki hitovi. Znam ga otkad je imao 8 ili 9 godina, a ja sam imala 18. Jednom prilikom je ispričao da se zaljubio u mene kad me je upoznao, ja sam tada bila s Adijem iz 'Srebrnih krila' i ljetovali smo zajedno s Đorđem, ja sam čuvala Borisa, bio je presladak. Kad je stasao, došao je kod mene da mu napišem tekstove, bila sam oduševljena', ispričala je Vuica.

 Boris Novković Izvor: Slaven Branislav Babić/Pixsell

Još jedan od glazbenika s kojim su je dovodili u vezu jest i Momčilo Bajagić Bajaga.

'Bili smo mladi, pisali smo pjesme jedni drugima, bilo je tu ljubavi. Neke pjesme su postale stvarno veliki hitovi. Meni je nepristojno, zašto govoriti tko je meni što napisao. Ja vam mogu otkriti što sam ja Bajagi napisala, napisala sam ih više, ali jedna od pjesama koja je nastala iz naše ljubavi je: 'Gdje Dunav ljubi nebo', rekla je Alka Vuica u jednoj emisiji. Inače, čuvenu pjesmu otpjevala je Josipa Lisac.

 Momčilo Bajagić Bajaga Izvor: Stefan Tomašević/PIXSELL

Alka je tom prilikom otkrila i u kakvim je danas odnosima sa svima njima.

'Mi smo u odličnim odnosima, Goran mi je veliki prijatelj, Momo isto, čujemo se, vidimo se kad možemo. Savjetujemo se oko pjesama, jako sam sretna što sam ljude koje sam voljela zadržala u životu jer smatram da je ljubav energija koja ne nestaje, već se pretvara u nešto drugo. Možda zaljubljenost može nestati, ali prava ljubav ne, ona ostaje uvijek', zaključila je Alka.

Povezane vijesti