Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'PRIZNAJEM, POGRIJEŠILA SAM': Poznata pjevačica o prekidu prijateljstva s kolegicom, konačno otkrila pravi razlog

U jednom trenutku njihov je odnos zahladio.

 Andreana Čekić Izvor: Petar Aleksić/Kurir

Pjevačice Ana Sević i Andreana Čekić bile su bliske prijateljice, pa čak i nakon što se Ana razvela od Darka Lazića kojem je Andreana bila kuma na njihovom vjenčanju.

Međutim, u jednom trenutku je njihov odnos zahladio, a Andreana je sada otkrila kako se osjećala kad je Anu srela na Lazićevoj svadbi poslije nekog vremena.

'Na svadbi smo se pozdravile. Nismo u kontaktu jer su nam se putevi razdvojili. Ja sam bila u jednoj jako turbulentnoj vezi, a kad sam prekinula s tim dečkom nas dvije smo imale nesuglasice. Htjela mi je pomoći da odem od njega, a ja sam mu se vratila… Ona je meni tad to zamjerila, ja sam njoj zamjerila miješanje i tako je to ostalo. Ja sam joj poslije čestitala na djetetu, sad smo se vidjele na Darkovoj svadbi, između nismo', ispričala je pjevačica.

 Andreana Čekić Izvor: Instagram

'Možemo nekad i popričati, što da ne. Priznajem, pogriješila sam ja, malo je i ona, ne treba se miješati u tuđe veze pogotovo kad su toksične, naučila je tad nešto sigurno. Ja sam tad bila spremna odbaciti svakog, samo da budem s dečkom', zaključila je.

Povezane vijesti