Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'MIRNA ĆU OTIĆI': Srpska pjevačica progovorila o borbi s 3 oblika raka, iznijela detalje 'lavovske' bitke

Poznata pjevačica Nada Obrić hrabro je stala pred kamere i otvorila dušu o svojim životnim borbama s čak tri različite vrste raka.

 Nada Obrić Izvor: DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

Poznata pjevačica Nada Obrić hrabro je stala pred kamere i otvorila dušu o svojim životnim borbama s čak tri različite vrste raka.

Naime, kako kaže, najveća snaga joj je dolazila od podrške njenih najbližih, a detalji lavovske bitke rasplakali su mnoge.

 Nada Obrić Izvor: Pink Tv/Screenshot

'Ja sam divno. Što mi nedostaje? Stvari koje su se meni događale da sam preživjela tri raka na tri mjesta, a jedan s drugim veze nema. To je tog momenta svijest ideš li ili ostaješ, borba je strašna pred tobom. Noći provodite u razgovoru sa sobom. Svakom čovjeku preporučujem da je najstrašnije pasti. Naprotiv, ja kad sam saznala za dijagnozu, u ponedjeljak saznajem, u četvrtak sam imala operaciju. Kad dođe noć i legneš sama sa sobom onda je frka u glavi. Tu su djeca i kad vidiš koliko se djeca bore ne prihvatiti tu činjenicu, onda se u nekim trenucima mene ili ja njih. Tu želju i odlučnosti da mi pomognu po svaku cijenu u tim strašnim noćima kad mislite da ne možete više ne mogu vam opisati... Posebno poslije kemoterapija, ja sam spala na 45 kilograma. Nisam mogla šetati, hodati... Ja sam išla sama da kći ne vidi. Ista nevjerica, isti strah, ista ljutnja. Ista molba Bogu, sve je isto', rekla je Nada za Pink pa kroz suze i dodala:

'U takvoj situaciji je najbitnije da ste u sigurnim rukama liječnika. Djeca su mene tako razmazila, shvatila sam kako sam odgojila sjajne ljude. Mirna ću otići kad dođe vrijeme za to. Ja se još ne dam... Čovjek mora naći razlog da se bori. Nevjerojatno je kako čovjek shvati koliko je život lijep. Pronađite motiv zbog kojeg ćete se dići. Molim gledatelje da idu kod doktora čim primijete da im nije dobro. Divno je ako vam kažu da vam nije ništa. Inat me je vodio kroz čitav život, ali onaj pozitivan. Život me nije mazio, ali sam uvijek imala neki pozitivni inat', poručuje pjevačica.

Povezane vijesti