Pjevačica Snežana Mišković Viktorija, koja je s Dinom Dvornikom otpjevala 'Od Splita do Beograda', na polju karijere postigla je brojne uspjehe, ali su njen privatan život obilježile velike patnje.

Viktorija se udavala dva puta, međutim, nije se usrećila. Godine 1982. godine udala se za dečka s kojim je izlazila tek deset dana, a brak im se ubrzo pretvorio u pakao. Kad je počeo rat u Jugoslaviji, tada su krenuli i problemi u njihovom braku.

Dino Dvornik i Viktorija
Instagram/estradni.arhiv 

Nakon više od desetljeća, njih dvoje su se razveli, jer se on drogirao, a nakon toga nisu bili ni u kontaktu. Tek krajem 2011. godine pjevačica je saznala da je njen prvi suprug preminuo od gladi i hladnoće. Zbog droge je izgubio sve i postao je beskućnik, a njegovo tijelo je pronađeno na ulici gdje je prosio.

'Onda je krenuo raspad sistema. Između mame i žene, između žene i narkotika. Izabrao je narkotike. Dan danas ne znam gdje je. Jednom su mi javili da je mrtav, ja se isplakala, kukala, a on, nije se ni javljao, krio se od dugova. Kada sam vidjela da mu nema povratka, razveli smo se. To je bilo 1993. godine i od tada smo izgubili svaki kontakt', otkrila je Viktorija jednom prilikom.

Nakon razvoda od prvog supruga, Viktorija je sreću potražila pored odabranika s kojim je živjela u izvanbračnoj zajednici, u kojoj su dobili kćer Taru. Međutim, ni ta ljubav nije imala sretan kraj. Uslijedila je borba za starateljstvo nad nasljednicom.

Snežana Mišković Viktorija
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Ona je rasla sama sa mnom. Završila srednju školu, izgurali smo sve to. Tada nisam mogla ni raditi. Kod bake nije htjela ni dan biti. Rođendan joj ne čestita. Rekao je: 'Dok ti majku ne otjeram u ludnicu, neću stati!', što nije daleko. Ne uzimam mu alimentaciju, ali nema veze, ja se samo molim da se njih dvoje spoje', ispričala je pjevačica prije nekoliko godina svojim cimerima tijekom sudjelovanja u jednom reality showu.

Viktorija je svojevremeno priznala kako je konzumirala droge.

'Tek u trideset trećoj sam prvi put vidjela heroin, ovu drogu su koristili glazbenici s kojima sam snimala ploču. Vidjela sam da ti ljudi ne funkcioniraju bez toga. Ja sam po tom pitanju bila prava neobrazovana seljanka, koja ništa o tome nije znala. Pojma nisam imala da uzimanje droge može dovesti do situacije da čovjek umre od obične upale pluća, od gripa, da propada cijeli organizam, stradaju kosti. Gledala sam jednog prijatelja koji je svoj zub izvadio prstima. Heroin sam probala iz znatiželje, neznanja i radoznalosti. Poslije završetka snimanja, nakon što sam ga uzela, osjećala sam se kao da me je savladala gripa. Kolege su mi rekle da je to početak krize. Pobjegla sam ubrzo na more i više nikad nisam pogledala to svojim očima. Iglu nikad nisam probala. To sam gledala samo na filmu', ispričala je svojevremeno pjevačica.

Snežana Mišković Viktorija
Kurir 

Viktorija je tek skoro otkrila traumatično iskustvo koje je imala kada je izgubila dijete, a o kojem dosad nikada nije govorila.

'Negdje oko 11 odem u toalet i onda se dogodilo nešto nevjerojatno. Izbacila sam plod', prisjetila se Viktorija tragičnog događaja koji je doživjela tijekom devedesetih godina, dan nakon velikog koncerta koji je održala tada u Skoplju.