Dino Dvornik svoju je Danijelu upoznao još kao tinejdžer, a s njom je ostao sve do smrti, u rujnu 2008. godine.

Njegova supruga i kći Ella, koje su obje vrlo aktivne na društvenim mrežama, često se na njega prisjećaju u svojim objavama, a Ella je jednom prilikom objavila i nekoliko fotografija svojih roditelja iz njihove mladosti.

Danijela je jednom otkrila da su se Dino i ona upoznali na jednom tulumu u njegovom stanu, no da na prvu nije bila baš oduševljena ni njime ni situacijom.

'Upoznali smo se kao tinejdžeri na tulumu kod njega u stanu. Nisam bila oduševljena ni tulumom, ni ekipom u stanu, a ni samim Dinom dok ga nisam upoznala. Ali, on mi je u sekundi razbio sve predrasude', rekla je Danijela u intervjuu za Jutarnji list.

'Nakon što smo razgovarali cijele noći, ja sam pred jutro krenula kući. On je zaspao. Nisam mu ostavila ni broj telefona, ni adresu. Sljedećih nekoliko dana oboje smo priželjkivali da se negdje sretnemo. I napokon smo se, tjedan dana poslije, susreli u jednom kafiću. Nisam mu se htjela javiti, ali on mi je prišao na šanku, uhvatio me za ruku i tako je to krenulo. To je bio naš početak', ispričala je tom prilikom.

Na početku veze neko vrijeme su živjeli u Londonu gdje je Danijela radila kao dadilja, a on kao konobar.

Vjenčali su se 12. kolovoza 1989., a Ellu su dobili godinu i pol kasnije. Danijela je ispričala kako je trudove dobila dan uoči njegovog velikog koncerta u Domu sportova, te da ih je Dino mogao doći vidjeti tek nakon nastupa.

'Termin za rađanje bio je na sam Božić, ali trudovi su počeli 22. prosinca, dan uoči njegova koncerta. Ja sam otišla u bolnicu, a Dino je obilazio televizije dajući intervjue. U bolnici su mi rekli da imam trudove i moram ostati, a ja sam liječnika pokušavala nagovoriti da me pusti na koncert. Rekao mi je da nema šanse da preživim koncert s tim trbuhom. Ostala sam u bolnici, rodila Ellu 23. prosinca u 3 sata ujutro, a Dino nas je došao vidjeti ravno s tuluma u Saloonu', ispričala je.

Danijela i Dino Dvornik
Jurica Galoić/Pixsell 

Zajedno su proživjeli turbulentno razdoblje njegovog uspona u karijeri, ali i rat koji je Dina jako pogađao, a krizu su doživjeli sredinom devedesetih kad je on imao ozbiljnih problema s drogom.

Ipak, tijekom cijele njegove veze Danijela nije ozbiljno pomišljala da ga ostavi. Ispričala je tek da mu je jednom prilikom zaprijetila da će ga ostaviti i naći drugoga, na što je on odgovorio: 'Dobro, nema problema, ali povedi i mene sa sobom. Ja ti neću smetati. Ja samo želim biti s tobom'.

Da nisu baš obična obitelj pokazali su i u reality showu Dvornikovi, snimljenom po uzoru na američki show Osbourneovi, a tu je puno pozornost privukla i Ella koja je tad bila buntovna tinejdžerica.

Dino Dvornik preminuo je 7. rujna 2008. godine, nedugo nakon svog 44 rođendana. Danijela nakon njegove smrti nikad nije javno pokazala novog partnera, niti je govorila o svom ljubavnom životu. Na Instagramu nerijetko objave posveti svom pokojnom suprugu.