Domaće pjevačice i pjevači ponekad izgledaju uobraženo i nepristupačno kada se netko od obožavatelja želi fotografirati s njima. No na Redditu publika često komentira razne teme pa su tako jednom prilikom podijelili svoje iskustva s poznatim domaćim zvijezdama.

Pokrenula se lavina komentara s pitanjem: 'S kojim ste poznatim osobama komunicirali, a da su na vas ostavili pozitivan dojam? Kakvi su privatno Maja Šuput, Jelena Rozga i Jole?'

Maja Šuput

Maja Šuput koja glasi za pravu domaću divu svojim stavom ponekad izgleda nedodirljivo, kako su komentirali pojedini korisnici spomenute mreže. No većina se ipak složila kako je energična pjevačica, koja cijelu sebe ostavlja na pozornici, vedra i pristupačna osoba uživo.

'Ja sam na jednoj svadbi upala u razgovor s bendom Maje Šuput i ona se usput pridružila. Žena je presmiješna, pričale smo oko 10 minuta dok su imali pauzu i osjećala sam se kao da smo frendice na kavi. Kužim zašto ljudi imaju predrasude o njoj, ali stvarno kao osoba je užasno simpatična i zanimljiva', napisala je jedna korisnica, a druga je potvrdila ove navode.

'Upoznala sam i ja Šuputicu, stvarno je istina sve što si napisala. Baš je nekako prizemljena i priča s tobom kao da se znate sto godina', napisala je korisnica na Redditu.

Jelena Rozga

'S Jelenom sam bila u liftu. Njeni roditelji žive u zgradi od moje prijateljice u Splitu. Ulazim u lift kad u njemu stoji Jelena Rozga. Nisam je odmah prepoznala jer je bila odjevena sportivo, a nosila je i sunčane naočale. Lijepo smo se pozdravile i bila je zaista uljudna i pristojna', napisala je jedna korisnica.

Jelena Rozga ima problema sa štitnjačom
Instagram 

'Bila je gost, ali nije pjevala na nekom vjenčanju pa smo u nekoliko navrata sjeli za šank i pričali gluposti. Žena je fenomenalna, prizemljena, uopće ni jednom nije spomenula da je ona pjevačica/popularna i takve priče, kakve inače ima ekipa koja je u tom javnom poslu', napisao je jedan od korisnika mišljenje o Rozgi.

Joško Čagalj Jole

'Vraćali smo se iz osnovne škole i sreli Jolu ispred dućana, kralj nam je svima kupio ledene štapiće', napisao je jedan od korisnika. Drugi je istaknuo: 'Jole me pozdravio jednom na ulici, a neki krkan koji je bio pokraj njega me gleda s prezirom kao ono, tko sam ja', šaljivo je prokomentirao korisnik na Redditu.

Dino Dvornik

Neki od korisnika na spomenutoj mreži rekli su kako su osobno poznavali i komunicirali s legendarnim pokojnim pjevačem. 'Kao klinci smo se klošarili i kružili oko njega, prišli mu i popričali. Ljudina, još nam je dao 50 kuna za cugu. Mislim da nitko nema negativno iskustvo i priču oko Dina Dvornika. Ljudina', istaknuo je ponosno jedan od korisnika, a drugi su napisali:

Dino Dvornik
Filip Brala/Pixsell 

'Potpisujem za Dina, imao sam ga priliku upoznati i družiti se s njim neko određeno vrijeme i mogu reći da je to bio gospodin čovjek. Normalan, pristupačan, jednom riječi legenda', zaključio je korisnik.