Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZA NJU JE IMALA DRUGE PLANOVE: Kako izgleda majka najljepše srpske glumice od koje je naslijedila ljepotu?

Autor Ena Domić Čaldarević

Otkad se 2004. pojavila na sceni, Marija Karan ne prestaje oduševljavati ljepotom.

 Marija Karan Izvor: Instagram

Glumica Marija Karan ne prestaje oduševljavati svojim izgledom, a zanimljivo jest da njezin životni poziv nije trebala biti gluma.

Osim glume, Marija je vrlo snalažljiva kada je u pitanju moda, pa publiku na društvenim mrežama često iznenadi upečatljivim modnim izdanjima.

Kako je sama otkrila, s obzirom na to da joj je otac doktor, a majka medicinska sestra, bilo je logično da nastavi u tom pravcu, pa je prvo upisala Zemunsku gimnaziju, prirodno-matematički smjer.

 Marija Karan ima inozemnu karijeru Izvor: Instagram

Kad je na trećoj godini shvatila da je zanima gluma, ostao je samo zadatak kako to reći roditeljima.

– Kad sam spomenula da ću glumiti, rekli su: 'Ne, nikako'. Za njih je to bio svijet koji nisu razumjeli, koji je dosta stran i apstraktan. No, danas su ponosni na mene i život koji sam napravila u inozemstvu - otkrila je jednom prilikom prekrasna glumica kojoj se svojedobno udvarao i Brad Pitt.

Marija priznaje da se i danas voli posavjetovati s roditeljima koji joj uvijek pružaju neizmjernu podršku, a koliko im je privržena pokazala je nekoliko puta na društvenim mrežama.

 Marija Karan s majkom Izvor: Instagram

Svojedobno je objavila fotografiju s majkom Dobrilom i odmah pokupila samo pozitivne komentare. Tada je postalo jasno kome Marija sliči i da joj je genetika i više nego dobra.

- Ti si moja dobra vila, volim te najviše na svijetu - napisala je glumica ispod objave.

Povezane vijesti