Milica Pavlović od samog pojavljivanja na sceni plijeni atraktivnim fizičkim izgledom i slovi za jednu od najzgodnijih pjevačica s estrade. Upravo iz tog razloga mnogima nije jasno zašto je pjevačica uopće odlučila ići na dijetu.

Ako je suditi po njenom Instagram profilu, Milica je postigla i manekensku liniju izgubivši 10 kilograma, a svojedobno je otkrila da sve to zahvaljuje japanskoj dijeti. Dijetu su joj preporučili prijatelji, no prije promjene prehrane konzultirala se s liječnicima.

To i vama savjetujemo jer svaka nagla redukcija kalorija može izazvati 'potres' u organizmu. U Miličinoj dijeti, kako je ispričala jednom prilikom, za doručak se jedu čak tri banane, a uz njih se smije piti samo voda ili eventualno čaša nemasnog mlijeka.

Milica Pavlović
Instagram 

Za ručak imate izbor između dinstanog povrća s junećim mesom, ribljeg variva ili integralne tjestenine s umakom od rajčice, dok je za večeru dozvoljena puretina sa žara ili riba. Samo dvije salate su u meniju - zelena ili kupus salata, a njih možete jesti uz bilo koji obrok.

Milica Pavlović
Instagram 

Nikakve grickalice nisu dozvoljene, jedino što možete jesti između obroka je banana s tim što razmak mora biti bar četiri sata. Posljednji obrok ne smije biti nakon 20 sati, a dijeta ukupno traje 12 dana.