Suradnja Milice Pavlović i Albina se nakon hita 'Šećeru' završila, a pjevač je u jednoj od svojih izjava prokomentirao da s pjevačicom nije isplativo surađivati.

Ovu njegovu gestu oštro je osudila snaha Novaka Đokovića, Saška Veselinov Đoković, koja je Milici pružila punu podršku.

'Zamisli situaciju u kojoj ti netko pruži medijski prostor, kupi od tebe pjesmu i otpjeva s tobom duet po kojem ti postaneš globalno viralan i na osnovi te suradnje živiš život kakav si sanjao... Sve ono što si godinama gradio je sada netko prepoznao i pružio ti priliku da se pokažeš. Normalan čovjek bi bio zahvalan, zar ne?', napisala je Saška na Instagramu, pa dodala:

'A ti napraviš baš sve suprotno i padneš na testu ljudskosti. Žao mi je, ja sam za ovog dečka radila glazbeni spot i bila dio njegovog projekta prije nekoliko godina, ne poznajem ga kao takvog. Jako je bitno ostati svoj, kakva god te slava ponijela', prokomentirala je Saška i obratila se Milici.

Milica Pavlović
Instagram 

'Volimo te Milice, prava si lavica', napisala je Saška u svojoj Instagram priči.

Podsjetimo, nakon što je Milica izdala album 'Posesivna', tu se ugasila i njena suradnja s Albinom koji je nedavno prokomentirao isti.

'Financijski nam je bilo neisplativo. Imamo mnogo bolje i normalnije suradnje s drugim nekim ljudima', rekao je Albino.

Albino
Kurir TV 

S druge strane, Milica je nedavno izdala novi album, te otkrila da joj nekadašnji suradnik nije čestitao na novom projektu.

'Nije mi čestitao, a mogao bi! Svi znamo koliko je teško napraviti album. Treba opravdati očekivanja publike. Obradovalo bi me da mi čestita! Ja, evo, njemu čestitam na svemu što radi, sve je to meni simpatično. Drago mi je da sam prepoznala njegov talent, tu pjesmu sam mogla kupiti i otpjevati sama. Htjela sam skrenuti pažnju javnosti na njega, on je pretalentiran. Rijetko tko je poznavao tad njegov rad, htjela sam mu pomoći. Ja se nadam da sam mu pomogla. Danas sigurno mnogi ne bi snimali duete s njim da nisu čuli pjesmu 'Šećeru', istaknula je Milica nedavno za medije.