Monika Radulović rođena je 1990. godine u mjestu Zavidovići u Bosni i Hercegovini. Kada je imala samo četiri godine njena obitelj je za vrijeme rata izbjegla u Australiju. Inače, roditelji su joj Srbi, a na dalekom kontinentu život su gradili od nule.

Monika je postala manenekenka i Miss Australije po čemu je postala poznata širom svijeta.

'Mama, tata, brat i ja smo živjeli u sobi od 14 metara kvadratnih. Nije nam bilo lako jer smo u Dansku došli samo s jednim koferom. Moji roditelji su se morali snaći kako znaju i umiju, radili su razne poslove da bi nas prehranili...', ispričala je Monika koja se kasnije s obitelji preselila u Australiju.

Monika se ostvarila na svim životnim poljima, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu. Udala se za Aleksandra Ljubičića s kojim je prije dvije godine dobila sina Luku. Par je razmijenio bračne zavjete u ožujku 2018. godine, prije toga su u vezi bili četiri godine, a u međuvremenu su dobili i drugog sina Matea.

Titulu Miss Universe Australije ponijela je 2015. godine, na svjetskom izboru dogurala je u top 5, no unatoč karijeri u modelingu nije zapostavila školovanje - diplomirala je psihologiju u Sydneyu. Proslavila se i sudjelovanjem u australijskoj verziji reality showa 'Survivor'.

Monika je vrlo aktivna i popularna na društvenim mrežama - na Instagramu je prati gotovo 110 tisuća ljudi, a često surađuje i s različitim poznatim brendovima.