Gotovo je nevjerojatno da je jedna od najljepših žena svih vremena, zaštitno lice čuvenog brenda 'Victoria's Secret', Adriana Lima, zamalo otišla drugim putem i svoj život posvetila vjeri.

Ljepotica koja ostavlja bez daha gdje god se pojavi odrasla je u veoma religioznoj obitelji, a u vjeri i dalje pronalazi spas. Posljednjih se godina itekako debatiralo o njezinom izgledu, te su čak i brojni svjetski kirurzi komentirali Adrianino lice i tijelo tijekom posljednje trudnoće.

Adriana Lima rođena je u Brazilu
Story 

Tako se smatra da je usne povećala hijaluronom, ali i da je imala druge filere na licu kako bi održala mladolikost koja je izuzetno bitna za posao kojim se bavi

Također, odavno se spekulira i da je grudi, nakon prve dvije trudnoće, povećala i zategla, ali je, kao i sve ostalo, operirala tako da djeluje prirodnije. S druge strane, Adriana je oduvijek bila 'Spartanac', te je netko tko iz teretane nije izlazio, zbog čega je, čak i tijekom pozamašne trudnoće imala pločice na stomaku.

Međutim, iako plijeni seksepilom gdje god se pojavi, vrlo je posvećena vjeri. U modnim krugovima je opće poznato da Adriana nosi Bibliju u backstage, te se moli prije nego što izađe na pistu. Manekenka je zapravo imala veliku želju postati časna sestra, prema pisanju stranih medija. Kako se navodi, veoma je spiritualna, vjeruje u energiju, prirodu i duhove.

Rekla je da se, kada je bila mlađa, stidjela biti u društvu muškaraca, i da se nije poljubila sve do 17. godine. U intervjuu za 'GQ', u travnju 2006., rekla je da je još uvijek djevica.

'Namjeravam ostati nevina do braka. Dečki koji su sa mnom, moraju to prihvatiti, jer je to moj izbor', istakla je, a 'GQ' ju je svojevremeno proglasio 'najpopularnijom djevicom na svijetu'.

Slavni košarkaš Marko Jarić godinama je uživao u ljubavi s ovom brazilskom ljepoticom, a kruna njihova braka su dvije kćeri. Iako su se razveli, ostali su u odličnim prijateljskim odnosima. Lima sada ima novi život uz filmskog producenta Andrea Lemmersa, a par je u kolovozu prošle godine dobio sina.

Adriana Lima i Marko Jarić
Profimedia