Proslavljeni tenisač Slobodan Boba Živojinović već je desetljećima u sretnom braku s jednom od najvećih balkanskih zvijezda. Isitče da mu je omiljena titula 'muž Lepe Brene'.

Njihova ljubav uspjela je prebroditi brojne nedaće, a Boba je jednom prilikom otkiro i jednu nimalo ugodnu situaciju za koju javnosti uopće nije znala.

Boba Živojinović i Lepa Brena
Instagram 

Naime, radi se o trenutku osnivanja 'Grand' produkcije. U taj poslovni poduhvat Boba je uložio svu ušteđevinu, a onda se nakon nekoliko mjeseci dogodio ogroman požar.

'Osnovao sam 'Grand' produkciju za dva tjedna, ali sam tad već imao bazu s novcem koji sam zaradio. Nakon par mjeseci izgorio nam je studio, sve što smo uložili preko noći je nestalo. I onda je kod mene došao Saša Popović i pitao me što sad da radimo, a ja sam mu rekao napravit ćemo još bolji i veći, što se i dogodilo. Moram odati priznanje Saši, on je napravio medijski sjajnu stvar', istakao je Boba Živojinović.

Lepa Brena i Boba Živojinović su supružnici
Instagram 

Dodao je i da mu je, uz suputnicu poput Lepe Brene, mnogo lakše prebroditi sve poteškoće. A često se zna i našaliti na račun njihovog braka u kojem su dobili i dva sina - Viktora i Stefana.

'Ja sam suprug Lepe Brene cijeli život. Još kad sam bio mali, meni je mama puštala Lepu Brenu i ja sam se tako uspavljivao', rekao kroz osmijeh proslavljeni sportaš.

Lepa Brena i Boba Živojinović su supružnici
Instagram 

Kruna Bobine i Brenine ljubavi su dva sina koji su izrasli u dobre i veoma zgodne mladiće.

Stefan Živojinović proslavio 31. rođendan
Instagram/Screenshot 

Prema Bobi Živojinoviću, ovo je receptura za sretan i dugovječan zajednički život:

'Žena je glava kuće i to Brena zna. Uživamo, volimo se, poštujemo se. U pandemiji smo doslovno provodili 24 sata zajedno. Naš odnos je postao još jači. U braku mora postojati poštovanje i kompromis', zaključio je Živojinović.