Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOLK ZVIJEZDA RADILA KAO MEDICINSKA SESTRA U ZAGREBU: 'Pjevala sam pacijentima i kolegama'

Indira Radić je živjela u Zagrebu gdje je radila kao medicinska sestra.

 Indira Radić Izvor: Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell

Pjevačica Indira Radić jedna je od atraktivnijih dama s regionalne estrade, a sad je ponovno pokazala čime raspolaže, bar što se tiče dekoltea.

Folkerka je za nastup u jednom beogradskom restoranu odjenula haljinu tigrastog uzorka s dubokim dekolteom.

 Indira Radić Izvor: Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell

Ova pjevačica dugi niz godina je prisutna na regionalnom estradnom nebu, međutim, malo tko zna da se, prije nego što se proslavila, bavila potpuno drukčijim poslom.

Glazba joj je oduvijek bila prva ljubav, te je njena majka smatrala da bi se trebala ostvariti u nečemu drugom. Tako je ona radila kao medicinska sestra u Zagrebu.

 Indira Radić Izvor: Youtube/Screenshot

'Najviše zbog majke, koja nije htjela da ja postanem pjevačica, ja sam upisala medicinsku školu. I daljina mi je predstavljala problem. Najbliža glazbena škola bila je u Banja Luci, ali je taj grad od Dragalovaca udaljen gotovo šezdeset kilometara. S druge strane, Doboj, koji je skoro upola bliži, imao je samo medicinsku školu. Odabrala sam putovati svakoga dana, ali da spavam kod kuće', rekla je Indira jednom prilikom pa dodala:

'Ostao mi je u lijepom sjećanju rad u bolnici u Hrvatskoj. Kolege su me jako voljele zbog moje neposrednosti. Glazbu nisam zapostavljala, stalno bih pjevala, kako pacijentima, tako i kolegama. S nekima sam ostala i do danas u kontaktu', rekla je ona.

Povezane vijesti