Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'BILA JE ZGODNA, OČIJUKALI SMO': Zdravko Čolić iznio pravu istinu o odnosu s Doris Dragović, tajnu skrivali 4 desetljeća

Doris Dragović se na počecima svoje karijere pojavila u dva spota Zdravka Čolića, a mnogi su tada šuškali o prirodi njihovog odnosa.

 Zdravko Čolić i Doris Dragović Izvor: Youtube/Screenshot

Pjesme Doris Dragović vole slušati mnogi diljem regije, a rijetki znaju kako se splitska diva na počecima svoje karijere pojavila u dva spota Zdravka Čolića što je potaknulo mnoga šuškanja o njihovom odnosu.

 Doris Dragović Izvor: Dino Ninković

Doris i Zdravko nerijetko su surađivali, a ova atraktivna pjevačica se pojavila čak i u jednom njegovom spotu i to za pjesmu 'Ti možeš sve, al' jedno ne', a onda su jedno pored drugog stajali i na snimanju hita 'Za milion godina', što je također rasplamsalo šuškanja.

 Zdravko Čolić stara fotografija Izvor: Instagram

'To je bio show "Ti si mi u krvi“, koji smo snimali u Deliblatskoj peščari i Novom Sadu. Nedavno smo se sreli na zagrebačkoj televiziji, a Doris mi je u šali rekla: 'Ja sam Ruška, sjećaš se?' Naime, bila je Ruška u istoimenom spotu. Tada je pjevala u splitskoj grupi More. Bila je jako zgodna, malo smo očijukali, bilo mi je slatko. Žao mi je što je većina tog materijala izgubljena', rekao je pjevač svojevremeno za 'Večernje novosti'.

 Doris Dragović Izvor: Youtube/Screenshot

Inače, Zdravko se skrasio sa suprugom Aleksandrom koju je upoznao 1989. godine u Brelima. Vjenčali su se 2001. godine, a zajedno su dobili dvoje djece - kćer Unu,Zvezdanu i Lauru.

Povezane vijesti