Pjevačica Mira Škorić otpjevala je mnoge hitove koji se i danas slušaju u noćnim klubovima, a sad se dotaknula teškog životnog razdoblja i bolesti s kojom se borila.

Mira Škorić
Dragan Kadić/Kurir 

'Tijekom cijele karijere imala sam ozbiljne lomove. Mene je snašla ta užasna boleština i o tome ne volim govoriti... Teško mi je i samo kada se sjetim tog razdoblja kada sam imala četiri operacije na onkologiji, kada mi je život visio o koncu, s pitanjem hoću li ikada moći pjevati, pa sve te medijske pauze koje su išle uz to... Najgore mi je bilo što su mnogi iz mog okruženja, neki mediji, pa čak i prijatelji i kolege mislili ma nema ništa od nje, dosta je i pjevala', rekla je Mira, a onda dodala:

'Imala sam teške borbe, terapije, periode izolacije, a to su strašni lomovi. Snagu sam našla u činjenici da nikada nisam prihvatila bolest. Nikada nisam poklekla, kada je bilo teško pa i najteže, ja sam se dizala i išla naprijed. Medijske pauze su me mnogo koštale, a svi ti nazovi prijatelji oko mene su se veselili', zaključila je pjevačica.