Otkako se prije dvanaest godina proslavila u glazbenom natjecanju 'Zvezde Granda', pjevačica Milica Pavlović skriva svoj emotivni život kao zmija noge.

Ovog puta odlučila je stati na put šuškanjima i otkrila ono što mnoge zanima - je li emotivno ispunjena.

Poznato je da mlada pjevačica non-stop radi i da su pripreme za koncert u beogradskoj Areni u punom jeku, što je i glavni razlog zbog čega je i dalje solo.

'Ja sam i tada bila slobodna i sada sam. Dok se ne završi Arena bit ću slobodna sigurno, jedino da ga spakiram u kovčeg pa ga nosim. Ja mislim da smijem imati prijatelja, imam toliko prijatelja i prijateljica, u ovom poslu smo okruženi tolikim ljudima... Imam prijatelje i kolege, sa svima sjednem, popijem piće, prošetam i to je to', rekla je Milica u emisiji 'AmiG'.

Milica Pavlović
Pink Tv/Screenshot 

Podsjetimo, regiju je nedavno iznenadila vijest da sin Aleksandra Vučića, Danilo, ljubi Milicu Pavlović. Twitterom su kružile fotografije na kojoj Vučić mlađi šeta gradom s boljom polovicom, a sumnju da je u pitanju zaista Milica probudile su i torbe, jer djevojka s fotografije posjeduje identičan modni dodatak kao pjevačica.