Odnos Jelene Karleuše i Ace Lukasa oduvijek je bio turbulentan. Poznato je da su njih dvoje oduvijek bili malo u miru, malo u teškom sukobu koji je kulminirao svađom i vrijeđanjem na Instagramu prošle godine.

Aca Lukas
Dino Ninković 

Tada su se posvađali jer je Karleuša stala na stranu Milice Pavlović u aferi 'Provereno', dok je Lukas stao na stranu Ane Nikolić, koja je objavila demo snimku hita koji je snimila njena mlađa kolegica. Verbalni rat je trajao danima. Ipak, sve se promijenilo nedavno, kad je sve iznenadila činjenica da je JK zapratila na Instagramu i Anu i Acu.

Sada je o njihovom odnosu progovorio i sam pjevač koji tvrdi da se s Jelenom, s kojom ima i duetsku pjesmu 'Bankina', zapravo nikad nije ni posvađao.

Jelena Karleuša
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

'Ja se s Jelenom Karleušom nikad nisam ni posvađao. Mi smo se često rječkali, ali kad god se vidimo, mi pričamo. Još nijednom se nije dogodilo da se sretnemo negdje, a da se nismo javili jedno drugom. Bez obzira na to što se dogodilo prije toga. Inače, mi nemamo takav odnos prijateljstva da se stalno čujemo i viđamo, tako da se mi nismo nikad posvađali. Mi se poslije toga nismo sreli, ali garantiram, da smo se sreli - mi bismo se smijali. Jelena i ja smo malo britki na jeziku, onda se dogodi da putem medija napravimo neku dramu i to je to', istaknuo je Aca.