Poznati bračni par Saša Popović i Suzana Jovanović živi na Bežanijskoj kosi u Beogradu u velebnoj vili koja odiše prostranošću. U dnevnom boravku ističu se skupocjeni bijeli namještaj, klavir, šank, mnogo umjetnina i obiteljskih fotografija.

Kuća Saše Popovića i Suzane Jovanović
Youtube/Screenshot 

U dvorištu pokraj velike kuće imaju još jednu manju. Zeleni vrt u kojem uživa njihova obitelj lijepo je sređen, te imaju i zelenu stazu do ulaza u dom, kao i prostranu terasu.

Kuća Saše Popovića i Suzane Jovanović
Youtube/Screenshot 

Inače, Saša, kao ni njegova supruga Suzana, ne vole se hvaliti svojim bogatstvom. Pjevačica je jednom prilikom ispričala da joj se zbog priča oko imanja i bogatstva dogodila pljačka zbog čega još uvijek ima traume.

'Priče o našem bogatstvu su nam oduvijek pravile problem. Zbog cifri koje su se provlačile kroz javnost opljačkani smo prije nekoliko godina, a ja još uvijek vučem traume zbog tog događaja. Nikada nismo isticali luksuz ili se voljeli hvaliti. Vodimo sasvim normalan život, a sve što smo napravili napravili smo svojim radom i trudom. Opasno je pričati o bogatstvu i milijunima onda kada imate djecu', ispričala je ona svojedobno.

Saša Popović i Suzana Jovanović
Youtube/Screenshot