Saša Popović jednom je prilikom progovorio o proročanstvu Babe Vange i otkrio da mu je predvidjela da će njegova tadašnja djevojka, koja je bila trudna, izgubiti njihovu bebu.

Između ostalog Vanga je Saši tada kazala da će postati direktor velike glazbene tvtke, da će umrijeti u 86. godini života prirodnom smrću, kao i da se neće oženiti narednih šest godina iako ima djevojku.

Saša Popović
Nemanja Nikolić/Kurir 

'U tom trenutku moja izabranica je bila u četvrtom mjesecu trudnoće. Pitam ja Vangu: 'Pa kako se Vanga neću oženiti kad mi je djevojka trudna', a ona mi odgovara: 'Od te djevojke nema ništa, niti će se to dijete roditi'. Petog siječnja sljedeće godine nas dvoje smo prekinuli. Ne mogu reći o kome se radi, ali sve se odigralo onako kako je proročnica kazala. Dogodilo se i to da sam se po njenom proročanstvu tek u 48. godini oženio Suzanom i kraj nje pronašao mir', priznao je Saša.

Suzana Jovanović i Saša Popović imaju kćer
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Kako su godine prolazile sve što je rekla počelo se ostvarivati. Sve više sam shvaćao značaj onoga što mi je rekla. Devedest posto stvari je pogodila, a budući da ostaje onih deset posto za sumnju moram priznati da se nadam da se ono za vrijeme smrti prevarila', kazao je kroz smijeh Popović.