Iako je već godinama dio javne scene, Saša Popović, jedan je od rijetkih koji privatni život čuva daleko od očiju javnosti. Od 1988. godine u braku je s pjevačicom Suzanom Jovanović, a njih dvoje slove za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Imaju kćer Aleksandru koja se ne voli medijski eksponirati, a i sam privatni život jedne od najuspješnjih srpskih obitelji za širu javnost je veliki misterij. Popović je u jednom davnom intervjuu otkrio s kakvim se poslovnim izazovima susretao.

Saša Popović
Antonio Ahel/Pixsell 

'Odrastao sam u jednoj dobroj, normalnoj i zdravoj obitelji i od malih nogu imao sam sve što sam poželio. Tijekom zlatnih godina Lepe Brene i 'Slatkog greha' odlično smo zarađivali, ali novac koji sam uštedio uložio sam u banku pokojne Dafine Milanović i kao većina štediša - ostao bez svog kapitala. U mom slučaju, čuvena izreka mogla bi glasiti: 'Imati, pa nemati, pa opet imati' jer sam s Brenom i Bobom Živojinovićem nekoliko godina nakon toga osnovao 'Grand produkciju', ispričao je u jednom Popović čiji je život obilježila jedna velika tragedija.

Saša Popović
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

'Imao sam 24 godine kad je tata 1978. poginuo u prometnoj nesreći. Na autocesti, ispred isključenja za Rumu, na njegov automobil naletio je Mercedes zagrebačke registracije. Kad me je majka probudila i saopćila mi što se dogodilo, bio sam kao hipnotiziran. Poslije mučne borbe za život, umro je u bolnici. Ni danas ne znam je li vozač koji ga je usmrtio završio u zatvoru', rekao je Saša i dodao koliko ga je to iskustvo promijenilo.

Saša Popović
Nemanja Nikolić/Kurir 

'Izgubiti roditelja je veoma teško iskustvo. Dok je bio živ, sjećam se da me je uvijek živciralo sve što je moj otac izgovarao. Poslije njegove smrti, kad god bih donosio neku važnu odluku, razmišljao sam kako bi se on postavio u toj situaciji', ispričao je Popović.