Društvenim mrežama proširila se strašna snimka Ane Nikolić na kojem se vidi kako joj je lice potpuno uništeno. Pjevačica u videu moli i da joj se pošalje novac jer na računu ima samo 100 dinara (manje od 1 euro).

'Vidiš li da imam kraste na licu? Ovo postaje noćna mora. Ja ovo ne mogu prekriti. Imam 100 dinara na računu, molim te, učini nešto za moju mladost. Ja ovako ne mogu ništa ništa snimati. Niti mogu ovo sama prekriti, niti postoji šansa. A od bijesa i nervoze, pogledaj na što mi ovo sliči. Ovo je pakao, noćna mora', govorila je Ana pokazivajući cijelo vrijeme rane na licu.

Ani Nikolić uništeno lice
twitter 

Nakon što je snimka ugledala svjetlo dana, Ana je na Instagram profilu javno prozvala svog menadžera Sašu Marinkovića optuživši ga da manipulira s njom.

'Ovo je nečovjek koji misli da sam mu ja Aca Lukas! Nisam! Ili ostali kojima prijeti, zastrašuje... Osobno je meni oteo šifru s Instagrama. Manipulirao je do prije nekoliko dana. Nemam se kome žaliti osim Aleksandru Vučiću ovako javno! Ovo je baš nisko, jadno i bijedno', napisala je Ana uz Sašinu fotografiju.

'Nečovjek sam zato što sam od nje tražio da se prestane alkoholizirati i drogirati. Nečovjek sam zato što sam tražio da ide na liječenje. Nečovjek sam jer sam tražio da se uozbilji oko koncerata i dolazi na vrijeme. Nečovjek sam jer sam joj zakazao Arenu', odgovorio je Saša.

Ana Nikolić
Kurir TV 

Podsjetimo, prije nekoliko godina počela je suradnja Saše Mirkovića i Ane Nikolić, a planirali su i veliki koncert u beogradskoj Štark areni u listopadu, no po svemu sudeći do njega neće doći.