Srpska pjevačica koju su spajali s Bornom Ćorićem, Katarina Kaya Ostojić, otkriva da završava radove u kući na Kosmaju (planina u okolici Mladenovca), koja će predstavljati njenu oazu mira. Kako napominje, radovi dobro teku, i zbog ogromnog poduhvata, uvijek je u nedostatku s novcem.

Kaja-Ostojic-i-Borna-Coric.jpeg
Kurir 

'Završavam radove na Kosmaju, i poslije toga će sigurno biti ona čuvena rečenica: 'Tko živ, tko mrtav'. Pravim kuću koja je predviđena za odmor. Bit će bazen, lijepa plaža... Veliko je zemljište. U planu je i izgradnja sportskog terena, ako budem imala novca za to. U isto vrijeme bih imala i razonodu i trening. Moramo svi živjeti s tim da su cijene svuda ogromne. Nisam ekonomična nikako. Nemam kasicu prasicu ni za sitniš. Ne uspijevam bilo što uštedjeti. Nemilice mi odlazi novac. Ulažem u kuću, pjesme, spotove. Ovim tempom kojim sam sada krenula ne mogu ništa uštedjeti. Pritom imam kćer koja studira u Americi, ne bih nikome poželjela da bude u mojoj koži', rekla je Kaya za Blic.rs

Katarina Kaya Ostojić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Međutim, uvijek vjerujem u energiju koju privlačiš. Ako štediš, nećeš imati nikada. A ako sve radiš na veliko, onda ti i dođe na veliko. Volim trošiti novac na garderobu, cipele pogotovo', dodala je Ostojić.

Pjevačica trenutno živi kao podstanar.

'Preselila sam se u novi stan i jako sam sretna tamo. Imam super prostor za sebe. Iznajmila sam nekretninu, međutim želja mi je da u budućnosti kupim stan u Beogradu', tvrdi pjevačica kojoj je žao što je pravila veće pauze u glazbenoj karijeri.

Kaya ostojić se udavala tri puta
Instagram 

'Ali svaki dio mog života je imao svoju priču i razlog. Sve se događalo s razlogom, ne bunim se', zaključila je pjevačica koja je nedavno, navodno, prekinula vezi s našim tenisačem i to zbog prevelike razlike u godinama.