Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JEDNOM ULOGOM JE OTPLATILA KREDIT: Danas je nazivaju 'kraljicom sapunica', a od samih početaka je sumnjala u sebe

Glumica Ksenija Pajić stekla je ogromnu popularnost glumeći u sapunicama.

 Ksenija Pajić Izvor: Tomislav Miletić/Pixsell

Glumica Ksenija Pajić igrajući u sapunicama stekla je ogromnu popularnost, kako u Hrvatskoj, tako i diljem regije.

U prvoj hrvatskoj sapunici 'Villi Mariji' glumila je Anu Jurak, a svojedobno je otkrila da je honorarom za tu ulogu otplatila stambeni kredit. Nakon 'Villa Marije' postala je jako tražena i pojavila se u serijama 'Vatre ivanjske', 'Tajne', 'Ljubav u zaleđu', 'Najbolje godine' i 'Čista ljubav'. Dobila je zasluženo nadimak 'kraljica sapunica' i poznata je po tome da se uspješno transfomira za svaku ulogu.

 Ksenija Pajić Izvor: Bojan Zibar

'Sapunice su mi donijele samopouzdanje. Iza svih uloga stoji mnogo uloženog truda. Zahtjevaju brzinu, odgovornost, profesionalnost, dobru memoriju, razumijevanje scene. Radim sa sjajnim ljudima, od redatelja do tehničara, svakodnevno sam pred kamerom. Osim toga, tu je i financijski moment benefit', ispričala je Ksenija jednom prilikom.

 Ksenija Pajić Izvor: Story

Unatoč brojnim glumačkim uspjesima Ksenija je sama sebi najveći kritičar, pa je uvijek vjerovala da su svi drugi bolji od nje.

'Svi drugi su mi bolji od mene. Gledam se i mislim: 'Ovo sam mogla bolje, joj kako ovdje izgledam grozno'. Uvijek imam neku primjedbu na sebe, ali tako je od samih početaka. Danas to više ne uzimam srcu kao nekad', rekla je.

Ksenija je i članica ansambla zagrebačkog kazališta Gavella. Iza sebe ima brak s glazbenikom Emilom Vukovom, sinom pokojnog pjevača Vice Vukova. Bivši supružnici su dobili kćer Vitu koja se bavi glazbom i glumom. U veljači prošle godine Ksenija je postala i baka kad je njena kći Vita na svijet donijela sina Tomu.

 Ksenija Pajić i Vita Vukov Izvor: Goran Stanzl/Pixsell

Inače, na Glazbenoj akademiji u Zagrebu i Klagenfurtu Vita je diplomirala instrument klavir te je studirala operno pjevanje i korepeticiju, a prije tri godine pronašla je svoju ulogu u opereti 'Vesela udovica' i pokazala svoj pjevački i glumački talent, koji je očito naslijedila od majke i oca pijanista Emila Vukova.

Zbog supruga, rumunjskog Mađara Andrasa Ede Szabe, preselila se u rumunjski grad Cluj – Napocu, inače glavni grad Transilvanije gdje je upisala doktorat koji upravo završava.

 Ksenija Pajić Izvor: Dražen Kokorić

Ksenija nije mogla skriti uzbuđenje i sreću što se našla u novoj životnoj ulozi, a unučić Toma, kako je tad otkrila, podjednako sliči na svoje roditelje te je odlučila svaki slobodni trenutak provoditi s njima.

'Naravno da se osjećam kao baka zato što je unuk stigao i jako se veselim tome. S obzirom na moje godine nekako je to bilo razumljivo i očekivano. Veseli me to što sam postala baka! Kada je riječ o tome na koga sliči moj unučić Toma ima kombinacije na mamu i tatu, ali još je mali i dijete se mijenja. No sada kako vidim on je kombinacija i mame i tate', rekla je Ksenija tad za Story.

Povezane vijesti