Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'POKUŠAVAM IZVUĆI NAJBOLJE IZ SITUACIJE': Snaha Novaka Đokovića priznala da ima neizlječivu bolest

Saška Veselinov je otkrila da ima autoimunu bolest.

 Saška Veselinov i Đorđe Đoković Izvor: Instagram

Saška Veselinov Đoković, supruga Đorđa Đokovića i Novakova snaha, odlučila je otkriti s čime se bori u posljednje vrijeme. Bila je revoltirana komentarom na svom Instagram profilu pa je odlučila reagirati.

'Kako je uspjela udebljati se 21 kilogram uz vegetarijansku prehranu? Svaka djevojka koja se u trudnoći udeblja više od 13 kilograma ne vodi računa o sebi ili ima neki problem sa šećerom i hormonima', glasio je komentar koji je Saški Veselinov Đoković 'zapao za oko'.

'Prva i osnovna stvar, jako je bitno da vratimo u svakodnevnicu osjećaj za sramotu. Jednoj ženi, majci, koja se tek porodila i kojoj se život promijenio iz korijena, nije prikladno konstatirati ovakve stvari i time vršiti pritisak, kao i utjecati na niz psiholoških problema koji mogu nastati', napisala je ona na društvenim mrežama.

'Naime, kao što sam vam i pisala, 15 kilograma sam odmah izgubila i to stanje me je navelo da zakažem preglede i ustanovim gdje leži problem, imajući u vidu da sam i prije trudnoće imala često problem sa zadržavanjem vode', dodala je Saška.

'Nije me bilo nekoliko dana jer sam saznala da imam autoimunu bolest, poznatiju kao Hashimoto. U pitanju je usporen rad štitnjače. Kako ne bih pisala opširnije, niti sam trenutno raspoložena za takve teme i pokušavam izvući najbolje iz situacije, svaki put kada nekome napišete poruku u kojoj ima uvredljivog sadržaja, znajte da nekome možete biti baš vi kap koja je prelila čašu. Sram vas bilo!', zaključila je snaha tenisača Novaka Đokovića.

 Saška Hashimoto Izvor: Instagram

Saška se, inače, prije dva mjeseca porodila i na svijet donijela nasljednika Aleksandra.

Povezane vijesti