Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KĆI VESNE ZMIJANAC OTKRILA U KAKVOM JE STANJU NJENA MAJKA: Imala je tešku operaciju srca pa se povukla, evo što će dalje

Vesna Zmijanac nakon operacije srca boravi na svojem imanju, a sada je odlučila da se uskoro vraća na scenu.

 Vesna Zmijanac uspješna je srpska pjevačica Izvor: Mateja Stanisavljevic/ATAImages/Pixsell

Vesna Zmijanacoperirana je prije više od dva mjeseca, ali o njenom zdravstvenom stanju malo se zna. Pjevačica se skriva u svojoj kući, a njena kći, Nikolija Jovanović, prvi put je progovorila i otkrila kako je Vesna i kada se vraća na scenu.

 Vesna Zmijanac Izvor: Nenad Kostić/Kurir

Nikolija Jovanović pojavila se na jednom događanju u gradu pa je otkrila kako se osjeća njena majka Vesna Zmijanac poslije teške operacije srca, i ugradnje tri bypassa.

Iako je direktno iz bolnice htjela otići na svoje imanje, to joj najbliži nisu dozvolili, kao ni doktori. Poslije izvjesnog vremena, pjevačica je konačno dobila 'zeleno svjetlo' da se iz centra Beograda povuče na imanje, na kojem sada odmara, a njena kći Nikolija Jovanović otkrila je kako sada stoje stvari.

 Nikolija Jovanović Izvor: Antonio Ahel/Pixsell

'Vesna je sada odlično. Za 10 dana otprilike će se dogoditi to da ćete moći i vi je pitati kako je sada', rekla je Nikolija s osmjehom na licu i nagovijestila majčin povratak na scenu.

Povezane vijesti