Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TKO JE OTAC PRELIJEPE NIKOLININE KĆERI? Sina je dobio sa spisateljicom koja sliči Pišek, a imao je problema sa zakonom

Mark Cigoj otac je najstarije kćeri Nikoline Pišek.

 Hana Cigoj i Nikolina Pišek Izvor: Instagram

Hana Cigoj kći je televizijske voditeljice Nikoline Pišek koja zbog svog atraktivnog izgleda – plijeni pažnju svih većih domaćih medija.

Hana ima 26 godina i završila je medicinu na prestižnom fakultetu u Edinburghu. Četiri godine je u vezi s Andrejem Ivanišem, Banjalučaninom kojeg je upoznala u gradu u kojem je i studirala.

No, mnogi se pitaju tko je Hanin otac, s obzirom na to da regionalni mediji, uglavnom, pišu o Nikolininoj mlađoj kćeri, Uni Sofiji, koju ima iz braka s pokojnim povjesničarem umjetnosti - Vidojem Ristovićem. Naime, Pišek je najstariju kćer dobila u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi s biznismenom Markom Cigojem.

Novinar Mark Cigoj javnosti je poznat po zanimljivom ljubavnom životu, a rijetko ga možemo vidjeti u javnosti.

Mark ima dvoje djece, sina Vitu iz desetogodišnje veze sa spisateljicom Josipom Pavičić i kćer Hanu Leonardu koju je dobio iz veze s Pišek kada je ona imala 21 godinu.

 Mark Cigoj i Josipa Pavičić Izvor: Story

Osim Josipe i Nikoline, Marka su povezivali i s voditeljicom Vanjom Halilović, a lijepa voditeljica tu je vijest čvrsto demantirala za Story.

'Nisam ni u kakvoj vezi s Markom Cigojem. Znam odakle je taj trač krenuo i zbog čega. Čula sam ga prije nepuna tri tjedna, novinari su me uporno zvali, ali je svatko od njih bio dovoljno realan i pametan pa nije objavio tu običnu laž', rekla je Vanja svojedobno pa dodala:

'Istina je da se Mark Cigoj i ja površno znamo iz jednog većeg društva u kojem smo se dva ili tri puta sreli, i to je sve. Isti časopis i novinarka, koja je i napisala tu laž prije dva tjedna, izmislili su da sam potpisala ugovor s jednom televizijskom kućom, što se također pokazalo kao velika neistina koja mi je nanijela mnogo profesionalne štete. Moj negativan imidž u javnosti proizašao je upravo iz moje odluke da ne komentiram svakojake priče o svojem privatnom životu.'

Inače, Mark je imao problema i sa zakonom kad je, kao urednik jednog domaćeg news portala, s kolegama reketario poduzetnika Nikicu Gabrića. Prema pisanju Jutarnjeg lista, Gabriću su nudili da neće objaviti kompromitirajuće tekstove o njemu ako im na adekvatan način nadoknadi 'troškove'.

Mark je inače sin opernog pjevača Krunoslava Cigoja koji je preminuo 2015., a na pogreb na gradsko groblje Mirogoj došli su i unuci Vito s majkom Josipom, i Hana koja nije bila u pratnji majke Nikoline, pisala je Slobodnadalmacija.hr

 Vito Cigoj i Hana Cigoj na sprovodu Izvor: Pixsell

Povezane vijesti