Kći legendarnog Džeja, Marija Ramadanovski, udala se prošlog vikenda za svog izabranika Stefana Davidovića.

Ovim povodom priredili su veliku proslavu u jednom restoranu, a pjevačica Mina Kostić,koja je na slavlje došla s 15 godina mlađim dečkom, ne krije da je razočarana u kolege koje nisu došle na proslavu.

Marija Ramadanovski
Nenad Kostić/Kurir 

'Bilo je prelijepo, ali i tužno bez Džeja. Očekivala sam više kolega na slavlju. Bilo je svega nekoliko nas kolega, ne znam razlog za to, ali da je Džej tu bilo bi drukčije sigurno. Tri puta smo pjevali pjesmu'Sunce ljubavi'. Aco je otpevao nekoliko pjesama od Džeja, svi smo plakali', rekla je pjevačica i dodala:

'Što reći osim toga da joj želim svu sreću u daljnjem životu, nadam se da će uskoro i beba. Eto, ona je snimila i novu pjesmu, jako je lijepa i zanimljiva. Želim joj puno sreće u njenim prvim koracima'.

Kći legendarnog Džeja i njen suprug uoči samog vjenčanja otkrili su i kako su se upoznali.

'Spremni smo, uzbuđeni smo oboje. Tata mnogo nedostaje, zato smo i izabrali njegovu pjesmu za prvi ples. Stefan je bio uporan, osvojila me je njegova dobrota i pažnja koju mi pruža', rekla je Marija, a Stefan je dodao:

Marija Ramadanovski i Stefan Davidović
Nenad Kostić/Kurir 

'Upoznali smo se u jednom kafiću, bio sam s društvom i ona je tamo sjedila s prijateljicama, i eto, bila je to ljubav na prvi pogled. Znao sam u tom trenutku tko je ona'.