Starleta Soraja Vučelić i njezin partner, kojeg krije od očiju javnosti, u veljači ove godine dobili su sina, kojem su dali ime Kan.

Soraja
Instagram 

Soraja svakodnevno uživa u majčinstvu, a svog mezimca oblači po posljednjoj modi pa tako ne štedi ni kada su markirane stvari za bebu u pitanju. Ona je ovog puta na Instagramu podijelila fotografiju sina u bodiju poznatog brenda, čija je cijena čak 650 eura.

'Moja ljubav je spremna', napisala je ona i stavila emotikon aviona.

Kan
Instagram 

Inače, Soraja je nedavno progovorila o majčinstvu i o tome koliko ju je sin promijenio.

'Sad sam potpuna. Upotpunila sam svoju sreću. Ne mogu se praviti nezadovoljna na koga liči Kan. Možda je već tu i drugo. Dobro sam sakrila da sam bila u drugom stanju. Ustajem na svaka dva sata, sve je podređeno bebi, većinom odem spavati u 10 kad i on. Budim se da ga nahranim. To su slatke muke. Kan je divno dijete, niti plače, niti je zahtjevan', počela je starleta pa se dotaknula proširenja obitelji:

Kolica
Instagram 

'Nisam planirala ni ovo. Volim djecu. Ne postoji ništa ljepše od bebe. Htjela bih da Kan ima brata, mislim da sam više za mušku djecu. Makar još dvojicu, da ih je troje. To je moja želja. Da sam znala da je trudnoća tako laka, ne bih čekala toliko. Za moje dijete ću napraviti sve, olakšat ću mu sve. Prije svega želim mu pružiti ljubav, ali potrudit ću se da mu ne nedostaje ništa. Uvijek sam govorila da neću biti strog roditelj, ali već sam ljubomorna kad ga netko drži ili hrani. Već imam ime i za Kanovog brata. Imam i žensko ime u planu, ako bude djevojčica', rekla je za srpsku 'Premijeru'.