Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAŠTO JE SORAJA OVO OBJAVILA PA ONDA BRZO IZBRISALA? Pratitelji je 'počastili' negativnim komentarima, mnogi u nevjerici

Soraja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u odjeći koja više otkriva nego pokriva.

 Soraja Izvor: Instagram

Starleta Soraja Vučelić nedavno je postala majka, a sada se u javnosti pojavila u nikad provokativnijem izdanju.

Naime, starleta je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz luksuznog restorana na kojoj je pozirala u odjeći koja više otkriva nego pokriva.

Crna uska majica s dubokim dekolteom istaknula je njezine bujne grudi, dok je donji dio toliko kratak da se ni ne vidi.

 Soraja Izvor: Instagram

Fotografija je na mrežama pokrenula lavinu komentara: 'Ženo, ispale ti cijele grudi', 'Kosa više pokrila od odjeće'.

Soraja je ubrzo obrisala fotografiju sa svog profila.

 Soraja Izvor: Instagram

Podsjetimo, umirovljena starleta je nedavno izjavila kako javna pojavljivanja smetaju njezinom partneru te da želi ostati u medijskoj ilegali.

'Ugasila sam Instagram jer sam htjela uživati u trudnoći i posvetiti se samo tome. Voljela bih zauvijek ugasiti te mreže, da se ne eksponiram. I stvarno sam uživala. Ne volim kada čitam o sebi. Jedva čekam da beba naraste da uživam s njim i idemo svuda. Mojem partneru smeta moje medijsko pojavljivanje', poručila je ona za 'Premijeru Vikend Specijal', a onda otkrila da se planira povući medijsku ilegalu.

 Soraja Vučelić u 6. mjesecu trudnoće Izvor: Privatna arhiva/Kurir

'Voljela bih pasti u zaborav, više mi godi biti anonimna. Htjela bih ovom prilikom zamoliti novinare da više ne pišu o meni. Ja sve radim kako se osjećam, ništa zbog drugih, meni godi isto da budem u ilegali. Nikad nisam maštala o luksuznom životu, sve mi se dogodilo spontano. Sada kad je Kan došao na svijet, sam potpuna. Jedva čekam da se vratim kući da zagrlim Kana', bila je iskrena Vučelić.

Povezane vijesti