Soraja Vučelić, trudnoću je provela u strogoj tajnosti, daleko od javnosti i medija, a otkako se porodila izašla je iz ilegale i ponosno dijeli obiteljske trenutke s pratiteljima na Instagramu.

U 'Premijeri Vikend Specijal' progovorila je o promjeni, obiteljskom životu, ali i bebi od koje se ne odvaja.

'Sad sam potpuna. Upotpunila sam svoju sreću. Ne mogu se praviti nezadovoljna na koga sliči Kan. Možda je već tu i drugo. Dobro sam skrivala da sam bila u drugom stanju. Ustajem na svaka dva sata, sve je podređeno bebi, većinom odem spavati u 10 kad i on. Budim se kako bih ga nahranila. To su slatke muke. Kan je divno dijete, niti plače, niti je zahtjevan', započela je starleta.

Soraja Vučelić u 6. mjesecu trudnoće
Privatna arhiva/Kurir 

Vučelić je otkrila planira li već proširenje obitelji:

'Nisam planirala ni ovo. Volim djecu u biti. Ne postoji ništa ljepše od bebe. Htjela bih da Kan ima brata, mislim kako sam više za mušku djecu. Makar još dvojicu, da ih je troje. To je moja želja. Da sam znala da je trudnoća tako laka, ne bih čekala toliko. Za moje dijete ću napraviti sve, olakšat ću mu sve. Prije svega želim mu pružiti ljubav, ali potrudit ću se da mu ne nedostaje ništa. Uvijek sam govorila da neću biti strog roditelj, ali već sam ljubomorna kad ga netko drži ili hrani. Već imam ime i za Kanovog brata. Imam i žensko ime u planu, ako bude djevojčica', rekla je.

soraja
Instagram 

'Ugasila sam Instagram jer sam htjela uživati u trudnoći i posvetiti se samo tome. Voljela bih zauvijek ugasiti te mreže, da se ne eksponiram. I stvarno sam uživala. Ne volim kada čitam o sebi. Jedva čekam da beba naraste da uživam s njim i idemo svuda. Mom partneru smeta moje medijsko pojavljivanje', poručila je ona za 'Premijeru Vikend Specijal', a onda otkrila da se planira povući medijsku ilegalu.

'Voljela bih pasti u zaborav, više mi godi biti anonimna. Htjela bih ovom prilikom zamoliti novinare da više ne pišu o meni. Ja sve radim kako se osjećam, ništa zbog drugih, meni godi isto da budem u ilegali. Nikad nisam maštala o luksuznom životu, sve mi se dogodilo spontano. Sada kad je Kan došao na svijet, sam potpuna. Jedva čekam da se vratim kući da zagrlim Kana', bila je iskrena Vučelić.

Soraja
Instagram