Srpska starletaTeodora Radojičić osuđena je na četiri godine zatvora u Beču kao glavni narkobos.

Zbog dobrog vladanja straleta je nakon tri godine izašla na slobodu. U intervjuu za Kurir nekadašnja kandidatkinja realityja priča o zatvorskim danima i što je sve proživjela tijekom tog razdoblja.

Teodora Radojičić
Privatna arhiva 

'Uhićena sam u Beču pod optužbom da sam pripadnica kriminalne organizacije, kao vodeća figura. U Austriji žene dobivaju mnogo blaže kazne, ali u mom slučaju je obrnuto, mene su najstrože osudili. Rekli su da se naša organizaciju bavi plasiranjem droge na crno tržište i prodajom. Po optužnici sam narkobos, odvjetnicima su suci rekli da sam ja mala šefica. Osuđena sam na četiri godine, tri sam odležala. Nikada nisam stigla do ženskog zatvora, boravila sam u istrazi, bila sam zaključana 24 sata. Nakon toga sam počela raditi u zatvoru', rekla je te dodala o kakvim je poslovima bila riječ.

'Nije baš zanimljivo. Ne bih se time hvalila. Najbolji posao je raditi sa zatvorenicima s kata. Dijelila sam im hranu, prala odjeću, sve što ljudi koji su unutra traže'.

Teodora Radojičić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Teodora se prisjetila i kako su izgledali njeni dani.

'Nije bilo lako. Morala sam naučiti jezik. Sad ga govorim perfektno. Nakon šest mjeseci sam osigurala sebi najbolje uvjete. Probudiš se, jedan dan bude ti kao godina, drugi prođe brže. To vrijeme sam koristila za rad na sebi. Imaš dvije opcije, pobijediti ili propasti. Ja sam izabrala mušku opciju: trenirala sam svaki dan, nisam htjela piti lijekove, pročitala sam dosta knjiga. Iz mjeseca u mjesec bude sve teže. Izgubiš pojam o vremenu. Krajem druge godine pitala sam se jesam li ikada i bila slobodna i hoću li uopće izaći'.

Teodora Radojičić
Printscreen/Happy TV 

Najteže joj je bilo, kako kaže, kad joj je preminula baka u Beogradu. Tad je mislila da neće preživjeti, a progovorila je i o problemima u zatvoru.

'Tražila sam da mi dođe pravoslavni svećenik, nisu dozvolili. Zvali su me Putinova kći. Te robijašice su me se plašile. Nitko me nije pipnuo niti maltretirao. Imali su strah. Vodila sam računa da postoji red, nisam dozvolila da me tuče neki narkoman, bolje onda da se ubijem nego da me maltretiraju', rekla je Teodora te otkrila kako se osjećala nakon izlaska iz zatvora.

'Voljela bih da mogu opisati tu sreću. Taj osjećaj je stvarno neopisiv', kazala je između ostalog.