Kći Vesne Zmijanac, pjevačica Nikolija Jovanović i suprug Relja Popović s kćerima su živjeli u njenom stanu, ali su odlučili kupiti novu nekretninu. Naime, kako su dobili i drugu djevojčicu, shvatili su da im treba veći prostor, te su uzeli luksuzni penthouse.

Kako se navodi, nekretnina u kojoj su do sada živjeli iznajmljuje se, a oni su se preselili.

'Iako im je značilo da imaju stan koji ne moraju plaćati, shvatili su da je prostor postao previše mali za četveročlanu obitelj. Pošto kćeri iz dana u dan rastu i kako bi svaka trebala imati svoju sobu, odlučili su kupiti novi stan. Odluka je pala na jedan luksuzni penthouse u beogradskoj četvrti Vračar koji im se izuzetno svidio', otkriva izvor za Kurir.

Vesna Zmijanac ima 66 godina
ATA Images 

Vesna ih je podržala u ideji da kupe stan, budući da je ona cijeli svoj život zarađeni novac ulagala u nekretnine.

'Stan je sređen prema njihovim idejama. Kćeri imaju odvojene sobe, tu je velika spavaća soba, kao i luksuzno dekorirana dnevna soba i kuhinja, a veliki dio zauzima prostor rezerviran za njihovu garderobu', zaključuje izvor.

Podsjetimo, Vesnu Zmijanac njezini hitovi već desetljećima drže na samom vrhu estrade, a osim po pjesmama, pjevačica koja je nedavno napunila 66 godina, poznata je i po burnom životu. Uvijek je otvoreno pričala kako je imala problema s alkoholom.

'Izgubila sam puno prijatelja u vrijeme kad sam pila. Bilo je ljudi koji se nisu slagali s tim i nisu mi davali podršku, naprotiv. Svatko tko mi je pričao nešto za moje dobro prošao je kao bos po trnju jer nisam htjela slušati. Mislila sam da sam najpametnija i govorila sam: 'Ma što tko meni ima pričati što ću raditi u životu. Svađala sam se s prijateljima kad god bi mi skretali pažnju na taj gadan porok', kazala je za Republiku.rs