Bivši suprug Severine Vučković, Igor Kojić, našao je način kako izbjeći kaznu za nepropisno parkiranjepa je tako na registraciju svojeg automobila stavio masku za lice koja je prekrila brojeve na tablici.

U ovo se uvjerio i paparazzo Kurira, koji je zabilježio trenutak kad je Keba mlađi skidao masku s registracije, a onda se s prijateljima uputio u nepoznatom pravcu.

Igor Kojić
Kurir 

Naime, umirovljeni vratar je najprije s prijateljima svratio u jedan restoran brze hrane u centru Beograda gdje je opušteno razgovarao s njima. Dok je jeo, on se parkirao ispred samog ulaza u fast food, gdje je parkiranje zabranjeno. Ipak, pošto sistem za kontrolu vozila nikad ne spava, Kojić se snašao kako bi na miru pojeo sendvič koji je naručio.

Severina i Igor Kojić zagrljeni
Story 

Kad je završio s jelom, on je izašao iz restoran, pogledao oko sebe pa kad se uvjerio da nema kontrole na vidiku, na brzinu skinuo masku, sjeo u automobil i otišao dalje.

Podsjetimo, Igor već nekoliko mjeseci uživa u vezi s glumicom Teodorom Bjelicom, a paparazzi su ih sredinom siječnja fotografirali na Kopaoniku gdje su bili na jednom dnevnom tulumu.