Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TKO JE BIVŠA IGORA KOJIĆA KOJI JU JE OSTAVIO ZBOG EKSPLICITNE SNIMKE? Žarila je TV scenom, a onda 'pobjegla' iz zemlje

Autor Kristina Zrilić

Bivša voditeljica Jelena Žeželj bila je u vezi s Igorom Kojićem.

 Jelena Žeželj Izvor: DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

Bivša voditeljica Jelena Žeželj već dugo ne živi u Srbiji, no na društvenim mrežama s vremena na vrijeme podijeli poneki detalj iz privatnog života.

Svojedobno je sudjelovala i u 'Big Brotheru', a prilikom ulaska u kuću Jelena je izjavila:

'Zaslužujem sudjelovati u 'Big Brotheru' baš zbog sebe same, zbog mojih osobina, zbog toga što sam lijepa, pametna, zgodna, obrazovana osoba, i što je najbitnije - normalna uz poneku manu koja me čini drugačijom od drugih'.

 Jelena Žeželj Izvor: Youtube/Screenshot

U žižu javnosti vratila se upravo kad je ušla u kuću 'Velikog brata'. Pred kamerama i čitavom Srbijom isticala je da nikada nije spavala s muškarcem. Po napuštanju realityja započela je vezu s Igorom Kojićem, međutim, samo nekoliko dana nakon saznanja da su u vezi, svjetlost dana ugledala je njena intimna snimka na kojoj zadovoljava javnosti nepoznatog muškarca, kao i eksplicitne fotografije. Jelena je demantirala da je ona na spornim fotografijama, a sin Dragana Kojića Kebe ju je potom ostavio.

'Kad smo prekinuli, Igor me je mnogo razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav. Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o vezi. Sve se dogodilo spontano. Možda se pomirimo', rekla je svojedobno Jelena.

 Igor Kojić u svom domu Izvor: Instagram

Ipak, nisu se pomirili, a bivša natjecateljica realityja ubrzo je počela raditi na televiziji.

'Ponosna sam na svoju biografiju. Smatram da je svaki korak koji sam prešla podjednako zaslužan za to što sam danas tu gdje jesam. Upornost, rad i obrazovanje su ključni faktori mog uspjeha. Nikada me nije bilo sram da pitati kada nešto ne znam, odlazila sam redovito na satove dikcije, učila od pravih profesionalaca i rezultati nisu mogli izostati', rekla je jednom prilikom Jelena, koja se nakon sudjelovanja u showu zaposlila kao voditeljica na jednoj srpskoj televiziji. Godinu dana nakon angažmana na TV-u, dala je otkaz i otišla u Ameriku.

 Jelena Žeželj Izvor: Instagram

Udala se 2014. godine za Nemanju Seležana, financijskog savjetnika, predsjednika udruženja okupljenog oko Srpske pravoslavne crkve u San Diegu i člana upravnog odbora 'Saint Katherin' fakulteta. Vjenčali su se u Las Vegasu, a u rujnu 2015. godine dobili su prvo dijete, sina Stefana. 2018. godine dobili su kćer. Otkada je napustila rodnu zemlju, Jelena se potpuno povukla iz javnog života i posvetila obitelji s kojom živi u San Diegu.

Povezane vijesti