Pjevačica Tanja Savić navodno ima novog dečka koji je od nje mlađi 11 godina.

Mediji pišu da se novi partner zbog nje iz Amerike preselio u Beograd, a njeni roditelji su izrazito protiv ove veze. Njena majka Živana zbog njenog izabranika uopće ni ne priča s njom.

'Točno je da Tanja ima novog dečka Muhameda i da je on 11 godina mlađi od nje. Rodom je iz Bijeljine, a živi u Americi. Upoznali su se u Americi kad je ona prošle godine bila na turneji. Nakon toga su bili u svakodnevnom kontaktu, on je baš 'poludio' za njom', rekao je izvor blizak pjevačici i otkrio da su vezu započeli prije nekoliko mjeseci.

'Muhamed je veoma pažljiv dečko i brzo je osvojio Tanjino srce. U početku se dvoumila hoće li se upustiti u vezu s njim, ali se onda i ona zaljubila. Koliko im je veza ozbiljna i koliko je njemu stalo do nje, govori i činjenica da je zbog Tanje došao u Beograd. Živi blizu centra i sada je zapostavio poslove 'preko bare' budući da baš dosta vremena provodi u Beogradu. Njih dvoje se ne odvajaju, čak je prati i na nastupe, ali zbog medija su dolazili odvojeno'.

Iako u vezi cvjetaju ruže, Tanjini roditelji se navodno protive njenoj vezi s Muhamedom.

'Taman kad je pomislila da je sve u redu i kad je Muhameda upoznala s njenima, naišla je na novi, neočekivani problem. Ono što je veoma zanimljivo jest to da su njeni roditelji protiv te veze jer je on muslimanske vjeroispovijesti. To Tanji uopće ne smeta i pokušala je majku Živanu ubijediti da prihvati njenog novog partnera, ali ona neće ni da čuje za njega. Živana je otišla toliko daleko da se zbog Muhameda i svađala s njom. Roditelji joj baš brane i ona sad i od njih krije da su i dalje zajedno'.

Pjevačica je prije nekoliko dana priznala medijima da je netko osvojio njeno srce te da od njega dobiva skupocjene poklone i istim se hvali 'na sva usta'.

'Ova ogrlica i ove naušnice imaju veliku simboliku i baš su mi važne. Može se reći da je moje srce zarobljeno. Osvojio je i on mene i ja njega. Ne bih voljela da se o meni i mom emotivnom partneru priča javno', rekla je Tanja.

Podsjetimo, Tanju su svojedobno povezivali s političarem iz Bosne i Hercegovine - banjalučkim gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem, no ona je te glasine demantirala navodeći da su samo dobri prijatelji.